Kusura bakmayın arkadaşlar cevap yazmak istedim ancak cümlenin sonuna soru işareti koymayarak moderatör arkadaşların kutsal dini TDK'ye saygısızlık ettiğimden dolayı banlanmıştım geri geldim.
i5-9600K işlemcim var 4060 Ti ile darboğaz yapar.
Ayrıca çok fazla para harcamak istemiyorum o yüzden 9000 TL'ye Zotac 3060 alayım diyorum ne diyorsunuz?
Kusura bakmayın arkadaşlar cevap yazmak istedim ancak cümlenin sonuna soru işareti koymayarak moderatör arkadaşların kutsal dini TDK'ye saygısızlık ettiğimden dolayı banlanmıştım geri geldim.
Ayrıca çok fazla para harcamak istemiyorum o yüzden 9000 TL'ye Zotac 3060 alayım diyorum ne diyorsunuz?
İkinci elle ugrasamam 9k 3060 alıp geçeceğim. 14 ay kullanıp geri satacam PC yi zaten yurtdisina giderken. 3060 parasını bir arkadaş doğum günü hediyesi olarak vermişti benin param değil.
İkinci elle ugrasamam 9K 3060 alıp geçeceğim. 14 ay kullanıp geri satacağım PC'yi zaten yurt dışına giderken. 3060 parasını bir arkadaş doğum günü hediyesi olarak vermişti Benin param değil.
Elde tutulur pek farkı yok bana göre. Ama 14 ay sonra satacaksanız Zotac model piyasada daha rahat gidebilir diye düşünüyorum. Bir de 12 GB olmasına önem gösterin. 8 GB olan model için 3050 Ti desek daha doğru olur.