Hangi RTX 3060 Ti alınmalı?

Kusura bakmayın arkadaşlar cevap yazmak istedim ancak cümlenin sonuna soru işareti koymayarak moderatör arkadaşların kutsal dini TDK'ye saygısızlık ettiğimden dolayı banlanmıştım geri geldim.

i5-9600K işlemcim var 4060 Ti ile darboğaz yapar.
Ayrıca çok fazla para harcamak istemiyorum o yüzden 9000 TL'ye Zotac 3060 alayım diyorum ne diyorsunuz?

Kusura bakmayın arkadaşlar cevap yazmak istedim ancak cümlenin sonuna soru işareti koymayarak moderatör arkadaşların kutsal dini TDK'ye saygısızlık ettiğimden dolayı banlanmıştım geri geldim.

Ayrıca çok fazla para harcamak istemiyorum o yüzden 9000 TL'ye Zotac 3060 alayım diyorum ne diyorsunuz?

Darboğaz yapar diye aynı parayı verip vasat bir kart mı alacaksınız? Bırakın darboğaz yapsın alın 4060 Ti geçin.

6-7k arasında ikinci el 3070 Ti hatta 7K 3070 alsan işini görür artık sıfır 3000 serisi alınmaz.

Biraz daha düzgün arastirmam lazım sanırım:D Zotac ve bunun ne farkı var arada 800 TL var.

Elde tutulur pek farkı yok bana göre. Ama 14 ay sonra satacaksanız Zotac model piyasada daha rahat gidebilir diye düşünüyorum. Bir de 12 GB olmasına önem gösterin. 8 GB olan model için 3050 Ti desek daha doğru olur.

Başka kart ve özellikle AMD tarafından bir öneri yapmayınız.
Bu kartların farkları nelerdir? Hangisini almalıyım?
3060Ti yerine aslında 6700XT alabilirsiniz fakat yine de 3060ti istiyorsanız;

bu ikisinden birini alabilirsiniz. Attıklarınız gereksiz pahalı.

5700xt ile 3 yıldır yaşadığım driver siyah ekran crash ıvır zivirdan sonra ben amd amd benden uzak dursun.
Ama link için saolun.

-

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı