Aynı chipset olduğu için taş çatlasın 1-2 FPS farkı olur. O da çok uber seviye OC yapılmışsa. Yani malzeme kalitesine güveniyorsan hangi marka aldığının önemi yok ekran kartının. Soğutma bloğunun kalın olması gerek ona dikkat et.Merhabalar,
Palit RTX3070 çok hoşuma gitti fiyat ve performans olarak. MSI, ASUS, Gigabyte gibi firmaların modelleriyle arasında FPS ve performans farkı var mıdır? Hangi modeli almak en mantıklısı yardımcı olur musunuz? Birkaç gün içinde alacağım. Palit mi almalıyım?
Mesela şimdi burada Palit RTX3070 ile MSI Gaming X Trio arasında o fiyat farkına değecek farklar var mı FPS olarak.Bütçe düşük ise:
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RTX 3070 sistem toplamak isteyenler için harika bir model: Galax RTX 3070 SG
Ben bu karta aşık oldum, sizler de görün istedim, benim gibi RTX 3070 sistem toplayacak arkadaşlar varsa bu karta bakabilirler, şahsen bu modeli almayı düşünüyorum: https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx3070-sg-edition-8gb-256bit-gddr6-rtx-3070-serious-gaming-ekran-karti-37nsl6md1gna.html...www.technopat.net
Bütçe daha yüksek ise:
Palit RTX 3070 GameRock OC NE63070H19P2-1040G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 3070 GameRock OC NE63070H19P2-1040G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus GeForce RTX 3070 TUF OC TUF-RTX3070-O8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus GeForce RTX 3070 TUF OC TUF-RTX3070-O8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI RTX 3070 GAMING X TRIO 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 3070 GAMING X TRIO 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G GV-N3070GAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G GV-N3070GAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G GV-N3070GAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.707,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte RTX 3070 VISION OC 8G GV-N3070VISION OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte RTX 3070 VISION OC 8G GV-N3070VISION OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus DUAL-RTX3070-O8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus DUAL-RTX3070-O8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mesela şimdi burada Palit RTX3070 ile MSI Gaming X Trio arasında o fiyat farkına değecek farklar var mı FPS olarak.
Hiç yok 1 FPS bile yok hatta. Sıcaklık olarak bilemem test videolarına bak ama emin ol sıcaklık farkı da yoktur. Çünkü artık teknoloji gelişti artık ekran kartıları 100 derece çalışıp plastik kokusu yayıp kendini 2-3 saat sonra kapatmıyor. En fazla 75-80 görür püfür püfür kullanırsın. O da çok zor yani.Mesela şimdi burada Palit RTX3070 ile MSI Gaming X Trio arasında o fiyat farkına değecek farklar var mı FPS olarak.
Baya iyiymiş. O zaman Galax mı almalıyım? Sıcaklık değerleri önemli değil benim için.Hayır, aynı FPS'i verecekler ama biri en fazla 75 derece görürken diğeri en fazla 65 derece görecek.
Bu arada Galax 3070 öneririm, içerisinden RGB ekran kartı tutma aparatı çıkıyor ve kartı telefona bağlayabiliyorsunuz, fanları RGB.
Baya iyiymiş. O zaman Galax mı almalıyım? Sıcaklık değerleri önemli değil benim için.
Saol dostum inceleyeceğim. Versus yaptığım site böyle diyor sadece onu anlayamadım tam olarak.Galax veya Palit gamerock öneririm.
Galax kartın incelemesi ve özellikleri şurada var, bir tane de video bıraktım, bakabilirsiniz:
RTX 3070 sistem toplamak isteyenler için harika bir model: Galax RTX 3070 SG
Ben bu karta aşık oldum, sizler de görün istedim, benim gibi RTX 3070 sistem toplayacak arkadaşlar varsa bu karta bakabilirler, şahsen bu modeli almayı düşünüyorum: https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx3070-sg-edition-8gb-256bit-gddr6-rtx-3070-serious-gaming-ekran-karti-37nsl6md1gna.html...www.technopat.net
Galaxın yazılımı üzerinden bu farklar kapatılabilir mi? Sanırım site saçmaladı ışın izleme teknolojisi demişSaol dostum inceleyeceğim. Versus yaptığım site böyle diyor sadece onu anlayamadım tam olarak.
MSI Gaming X Trio neden Galax GeForce RTX 3070 SG 1-Click OC' den daha iyi?
- 55.2 GPixel/s daha yüksek piksel oranı
- 105MHz daha yüksek GPU turbo hızı
- 32 daha fazla görüntü üretim ünitesi (ROPs)
- Işın izleme teknolojisi
- 6mm daha dar