Hangi RX 5600 XT alınmalı?

Benzer konuda da çoğu kişi Pulse önermiş sanırım Pulse modelini alacağım. Soğutma sessizliği olsun vs. Gigabyte fanlar plastik bir de.

@AX400 Hocam gayet güzel görünüyor pulse yavrusu gibi markada bilindik 90 TL pek bir fark değil ama az da değil tabi siz bilirsiniz.
İnternetteki testlerde biraz daha ısınıyor Pulse'ye göre.

Aslında, R3 3300X+GTX 1660 Super alsam, normal kullanıcı için yeterli gelir mi? Bazıları R5 3600+RX 5600 XT altını alma diyorlar... O kadar profesyonel bir kullanıcı da değilim bu arada.

5600 XT kıyaslarken 2060 Super ile kıyaslanır super belli durumlarda geçer. 1660 ile 5600 XT'yi kıyaslayamazsınız. 3600 'ün çok daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.
Profesyonellik nedir anlayamadım. Zaten iş sadece profesyonellik değil uzun ömür de var işin içinde.

Render, yayıncılık vs...

Sa.
Ben 3 gün önce msi 5600xt gaming x i araştırmıştım. Epey bilgi var hakkinda sogutma blogu oldukça etkili görünüyor.
Öğrendiğim kadariyla chipseti ayni markasi farkli kartlardaki en muhim mesele sogutma etkisi.
Almışken sogutması saglam olani tercoh edin..300 500 tl fazla olsun ama soğutması ve yazılım hususunda kaliteli olsun

Arada MHz farkı da olabiliyor O.C potansiyelleri farklı oluyor.
AMD kanadında Gaming X gerçekten başarılı.
900TL civarı artıyor. Bütçemi de doğal olarak zorluyor. N'apsam bilemedim ki...
Bütçe nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…