Hangi RX 570 Modeli Alınmalı?

Bu kadar kafana takma fiyatlar aşağı yukarı yakın şu 3 modelden birini alabilirsin. Bu kartlar yüzbinlerce satılıyor 2-3 kişide bir hata veya arıza oldu diye sendede olacka diye birşey yok sonuçta garantili ürünler. Yanlarında 2 oyun hediye hem.
Ben olsam şahsen Asus markasının bir modelini alırdım.

Ben normal işlemciyi falan da ayarladım. Bir 3400 TL bütçem. SSD ve hard disk hariç.

Evet doğru da diyorsun aslında ya. YouTube'dan falan da baktım da ben ROG STRIX alacağım. Kararımı verdim.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam ROG STRIX modelinde birçok kişi sorun yaşıyor. Sapphire Nitro+ RX 570 alın.

Merhabalar ,

Ryzen 1300x işlemcili makinamda Sapphire RX570 kullanmaktayım her hangi bir problem yaşamamaktayım amd ekran kartlarına değinecek olursak bir çok arkadaşımızın belirtmiş olduğu gibi amd işlemcileri ve ekran kartları diğer emsal farklı markasına göre yüksek derecede çalışmaktadır.

Bildiğim araştırdığım bilgiler bu şekildedir .

maddi durumun el veriyor ise Sapphire RX580 ve ya 590 tavsite ederim nitro serisi de efsane

Merhabalar ,

Ryzen 1300x işlemcili makinamda Sapphire RX570 kullanmaktayım her hangi bir problem yaşamamaktayım amd ekran kartlarına değinecek olursak bir çok arkadaşımızın belirtmiş olduğu gibi amd işlemcileri ve ekran kartları diğer emsal farklı markasına göre yüksek derecede çalışmaktadır.

Bildiğim araştırdığım bilgiler bu şekildedir .

maddi durumun el veriyor ise Sapphire RX580 ve ya 590 tavsite ederim nitro serisi de efsane
Yorumun için teşekkürler. Ben DADG2/R5 2600/Sapphire RX590 Nitro Plus/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu pc yi aldım . RX 590 lı bir sistem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı