KDV indirimiyle almayı düşünüyorum.Ben Nitro+ modelini kullanıyorum soğutma ve performans olarak tatmin ediyor. Aşağı yukarı hepsi aynı ama sanırım siz Vatan'dan bakıyorsunuz, orada bir tık pahalı olabiliyor.
G4560 ile kullanacağım hayırlısı bakalım inşallah değiştireceğim ilerde işlemciyi de.ROG Strix fiyatı bir ara 800'lere kadar düşmüştü, indirim bekleyip o modeli almanızı tavsiye ederim.
Oyunlarda Grafik ayarını yükseltirseniz, Darboğazı hissetmezsiniz.G4560 ile kullanacağım hayırlısı bakalım inşallah değiştireceğim ilerde işlemciyi de.
CS:GO Full Low oynuyorum sorun olmaz umarım.ROG Strix mantıklı, Eğer KDV indirimiyle alacaksanız RX 580'ler 1200 TL'ye kadar düşecektir alabilirsiniz.
Oyunlarda Grafik ayarını yükseltirseniz, Darboğazı hissetmezsiniz.
En düşükte oynamayın. CS:GO işlemciyi daha çok kullanan bir oyun zaten. @Silinen üye 'in dediği gibi oynayabildiğin en yüksek ayarlarda oyna.CS:GO Full Low oynuyorum sorun olmaz umarım.
Oyunlarda Grafik ayarını yükseltirseniz, Darboğazı hissetmezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.