Hangi RX 6600 alınır?

Sürücü sorunu yaşamak 50 tane sürücü kurup hangisi iyi hangisi kötü diye test etmek istersen marka fark etmeksizin alabilirsin. RX 6xxx serisinde sürücü sorunu yaşamayan neredeyse yok gibi.
O kadar da değil, herkes acayip bir önyargıya kapılmış, sorun olmayan da sorun var sanıyor.

6600 için bilindik bir marka olduğu sürece ne olduğu çok farketmez, zaten ısınan bir kart değil. En ucuzunu al geç.
Hım öyle mi? Yanlıs anlamayın acaba hic Sapphire RX6600 kullandiniz mi? Karti severek kullaniyorum. Sapphire olmasina ragmen hep 75-80 arasında görmekteyim. :)

Sürücü sorunu yaşamak 50 tane sürücü kurup hangisi iyi hangisi kötü diye test etmek istersen marka fark etmeksizin alabilirsin. RX 6xxx serisinde sürücü sorunu yaşamayan neredeyse yok gibi.
Oyle bir sey yok sallama hocam. Ben hic siyah ekran driver kurmak onceki surucu, zart zurt sorun yasamadım. Sanki NVIDIA kabuğundan çıkmış sütten cıkmıs akkasık. RX6600 kullaniyorum oyle bir sey yasamadim. Bu butce bandında RX6600 bile hala iyi.

Sapphire RX6600 PULSE modelini kullaniyorum. PUBG ultra max 80 derece gormustum. Kartın fan ayarlarını manuel yapnak gerek. ASUS modeli tas gibi 70 derece ustune cıkmıyor. 😊

Yok artık daha neler.

XFX iyi markadir. Sapphire'e bulasma derim (iyide degil, kotude degil).
Şimdiye kadar 5 ayrı model sapphire kullandım. Neyi iyi neyi kötü sence?

Sapphire'ın RX5xx, RX5xxx gibi serilerindeki rezillikleri anlatmayayım. COil Whine vs. vs.
O zaman şanslıymışım. O rezillikler bana denk gelmedi. Ekran kartını gereksiz kurcalamaktan uzak durduğum için herhalde. Cw sapphire markasına veya amd ye özgü birşey değil her marka modelde olabilen bir durum. Eskiden kullandığım rtx 3050 de cw vardı şimdiki 6700 pulse kartımda cw yok.

Hım öyle mi? Yanlış anlamayın acaba hiç Sapphire RX6600 kullandiniz mi? Karti severek kullanıyorum. Sapphire olmasina ragmen hep 75-80 arasında görmekteyim. :)

Oyle bir şey yok sallama hocam. Ben hiç siyah ekran driver kurmak onceki sürücü, zart zurt sorun yasamadım. Sanki NVIDIA kabuğundan çıkmış sütten cıkmıs akkasık. RX6600 kullanıyorum oyle bir şey yasamadim. Bu bütçe bandında RX6600 bile hala iyi.

Sapphire RX6600 Pulse modelini kullanıyorum. PUBG Ultra Max 80 derece gormustum. Kartın fan ayarlarını manuel yapnak gerek. ASUS modeli tas gibi 70 derece ustune cıkmıyor. 😊

Bu nasıl bir üslup? Sadece bu forumda ki sürücü konularını ve konulara sürücü sorunlarını yazan insanları görmediniz sanırım? Her güncelleme yayınlandığın da konu açılıyor yayınlandı diye altında herkes kursam mı kurmasam mı sorun olur mu korkusuyla geliyor. Hala 23.8.2 gibi eski sürümü kullanan yeni sürümlere bulaşmayan bir sürü insan var.

O kadar da değil, herkes acayip bir önyargıya kapılmış, sorun olmayan da sorun var sanıyor.

Araştırarak görerek yazıyorum bunları ön yargı ile alakası yok. Biraz sürücüler bölümün de takılın anlarsınız ne demek istediğimi.

Bu nasıl bir üslup? Sadece bu forumda ki sürücü konularını ve konulara sürücü sorunlarını yazan insanları görmediniz sanırım? Her güncelleme yayınlandığın da konu açılıyor yayınlandı diye altında herkes kursam mı kurmasam mı sorun olur mu korkusuyla geliyor. Hala 23.8.2 gibi eski sürümü kullanan yeni sürümlere bulaşmayan bir sürü insan var.

Araştırarak görerek yazıyorum bunları ön yargı ile alakası yok. Biraz sürücüler bölümün de takılın anlarsınız ne demek istediğimi.
Sorup sormamak neye kalmış? Biraz bekleyip öyle güncelleme yapılmalı. Direk hop diye atlarsan, siyah ekran sorunları alırsın zaten daha betasındadır.. Sürücü Recommended WHQL'ye geçmediği sürece yüklenilmemeli saygılar.

O çok övülen NVIDIA'da AMD gibi hata yok sanmayın rica ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı