Hangi RX 6600 XT modeli alınmalı?

Soğutma en iyi msi sonra rog xfx qick ve saphire sırasıyla ama xfx kendiniz ayarlamanız lazım fan hızını fanları çok yavaş dönüyor.

Benim tavsiyem şu şekilde :
Red Devil > Rog Strix > Gaming X > Dual = Nitro+ > Pulse

ANCAK fiyatların birbirine yakın olduğu durumlar için bu sıralama geçerlidir. Mesela Pulse ile Red Devil arasında %10dan fazla fiyat farkı varsa pulse tercih ederdim. Çok ısınan bir kart değil.
Şu anki fiyatları göz önüne alırsak en mantıklı seçenek nitro+ görünüyor. İlerleyen süreçte bu mesajı okuyanlar için geçerli olmayabilir malum fiyatlar çok belirsiz.
Not: Asus Dual sahibiyim.

Nitro+ Dual'dan daha iyi değil mi?

Nitro+ Dual'dan daha iyi değil mi?
Dual ile Rog Strix arasında RGB dışında fark yok deniyor ama emin değilim. Ben inceleme ve testlere göre bir sıralama yaptım. Güç Limitini +%20 şeklinde kullanıyorum 70 dereceyi hiç geçmedi.

Red Devil dışlandı sanırım.
Hocam fiyatı düşmüyo diye yazmamıştım gaming x falan düşüyo yine arada.

Dual ile Rog Strix arasında RGB dışında fark yok deniyor ama emin değilim. Ben inceleme ve testlere göre bir sıralama yaptım. Güç Limitini +%20 şeklinde kullanıyorum 70 dereceyi hiç geçmedi.
Asusun kartlarının soğutması çok iyi değil yani gaming x ve red evilin gerisinde kalıyor 6600xtde. Soğuk gözüküyolar çünkü 2000rpm çalışıyor kartlar.Dualla rog arasında da 1 tane bakır boru farkı var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…