Hangi RX 6600 XT modeli alınmalı?

Benim tavsiyem şu şekilde :
Red Devil > Rog Strix > Gaming X > Dual = Nitro+ > Pulse

ANCAK fiyatların birbirine yakın olduğu durumlar için bu sıralama geçerlidir. Mesela Pulse ile Red Devil arasında %10dan fazla fiyat farkı varsa pulse tercih ederdim. Çok ısınan bir kart değil.
Şu anki fiyatları göz önüne alırsak en mantıklı seçenek nitro+ görünüyor. İlerleyen süreçte bu mesajı okuyanlar için geçerli olmayabilir malum fiyatlar çok belirsiz.
Not: Asus Dual sahibiyim.

Benim tavsiyem şu şekilde:
Red Devil > ROG STRIX > Gaming X > Dual = Nitro+ > Pulse.

Ancak fiyatların birbirine yakın olduğu durumlar için bu sıralama geçerlidir. Mesela Pulse ile Red Devil arasında %10'dan fazla fiyat farkı varsa Pulse tercih ederdim. Çok ısınan bir kart değil.
Şu anki fiyatları göz önüne alırsak en mantıklı seçenek Nitro+ görünüyor. İlerleyen süreçte bu mesajı okuyanlar için geçerli olmayabilir malum fiyatlar çok belirsiz.
Not: ASUS Dual sahibiyim.

Nitro+ Dual'dan daha iyi değil mi?

Red Devil dışlandı sanırım.
Hocam fiyatı düşmüyo diye yazmamıştım gaming x falan düşüyo yine arada.

Dual ile Rog Strix arasında RGB dışında fark yok deniyor ama emin değilim. Ben inceleme ve testlere göre bir sıralama yaptım. Güç Limitini +%20 şeklinde kullanıyorum 70 dereceyi hiç geçmedi.
Asusun kartlarının soğutması çok iyi değil yani gaming x ve red evilin gerisinde kalıyor 6600xtde. Soğuk gözüküyolar çünkü 2000rpm çalışıyor kartlar.Dualla rog arasında da 1 tane bakır boru farkı var sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı