hypercricial
Hectopat
Hocam belki arkadaş Custom sıvı soğuta yapacaktır.Hocam waterforce modelleri Custom sıvı soğutmalar için kullanılıyor. @WoozlY
Hocam belki arkadaş Custom sıvı soğuta yapacaktır.Hocam waterforce modelleri Custom sıvı soğutmalar için kullanılıyor. @WoozlY
Nasıl o fiyatlar var aralarında? 2. El mi bakıyorsunuz? Normalde xfx baya uygun kalıyor çünkü. Akakceye eklenmemiş ürün, kusura bakmayın. Aynı fiyat ise msi tercih edilebilir. Güzel model.Fiyat önemli değil aralarında zaten 1200TL civarı bir fark var.
Hocam belki arkadaş Custom sıvı soğuta yapacaktır.
Anladım hocam. Peki XFX mi yoksa MSI mı cidden kafam çok karıştı.
Hocam XFX Merc daha iyi.Hocam çok zahmetli o iş. Yapılırsa cidden iyi oluyor görünüş olarak ama çok para istiyor. Gerek yok o yüzden.
1200TL fark varsa ben hem sık tasarımdan hem soğutmadan dolayı MSI tercih ederdim.
Hocam XFX Merc daha iyi.
Nasıl anlıyorsun hocam burdan?Gaming Z Trio daha iyi hocam.
![]()
AMD Radeon RX 6900 XT Specs
AMD Navi 21, 2250 MHz, 5120 Cores, 320 TMUs, 128 ROPs, 16384 MB GDDR6, 2000 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Hocam sayfayı aşağıya indirib cooling list var.Nasıl anlıyorsun hocam burdan?
Hocam XFX.Hocam sayfayı aşağıya indirib cooling list var.
Anlamadım hocam? XFX daha iyi değil.Hocam XFX.
Hocam AMD ekran kartlarında XFX daha iyi Sapphire'den bile daha iyi.Anlamadım hocam? XFX daha iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.