Hangi şehirde yaşanır?

Bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. Ne için yaşanacağı da önemli eğer eğitim işin içindeyse şartlar değişir. Şahsen Ankara'da sessiz sakin, insanlardan izole bir hayat geçirmeyi hep istemişimdir. Fakat kalabalık şehir, Ege tarafında da yaşamak var aklımda ama sıcağa dayanamıyorum. Bilemiyorum Altan, bilemiyorum.

Buralarda yaşamak isteyen varsa veya zorunda kalacak olan varsa korkmasın. Sessiz yerler, sosyal hayat çok olmamakla beraber az da olsa var. Özellikle Diyarbakır son 6 aydır oldukça ıssız bir yere dönüşmeye başladı, ev hayatını seviyorum deniyorsa şans verilesi bir şehir. Kış aylarında güzel konserler oluyor 🤓

Ben Mersin derim. Son zamanlarda Rus ve Ukrayna'lı nüfusu çok arttı. En büyük nedeni santral ve savaş. Onun dışında çok güzel bir yer. Nüfusu çok fazla da değil. Kendi memleketim zaten.

İzmir o kategoride değil artık, gelip boşuna hayal kırıklığına uğramayın.

Üniversite dönemimde Eskişehir'i çok sevmiştim hatta sıralamam İstanbul ve Ankara'daki üniversitelere de yettiği halde orada okumak istediğim için Eskişehir'den tercih yaptım. 8 yılda neler değişti bilmiyorum ama yaşam hâlâ hatırladığım gibiyse Eskişehir güzeldi.

Tabii güzeldi derken Paris ya da Madrid beklemeyin, Anadolu şartlarında güzeldi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı