Hangi sigara hafiftir?

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
Dostlar arkadaşım bana kentin bir sigarasını vermişti hiç rahatsız etmeden içmiştim hafifti. Sonra arkadaşıma hangisiydi bu diye sorduğumda kent D Range Blue demişti ancak bir sonraki gün birisinden alıp içtim ancak biraz ağır geldi bir tık. Hangisi olduğunu bilen varsa güzel olur. Bir de en hafif sigara hangisi acaba bazıları marlboro touch blue diyor ama sizin fikriniz nedir en hafif içimi rahat rahatsız etmeyen sigara hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafede içtim kahve içiyorduk ondan olabilir. Touch blue nasıl olur hocam
İdeal bir sigara. Ne çok ağır ne çok hafif. Tiryaki içici değilsen her türlü keser. Ama en hafifi istiyorsan Touch White.

Sağolun hocam satılıyor dimi Türkiye'de 70 lira olarak yazıyo galiba? Touch blue da önerir misiniz?
Evet satılıyor. Touch Blue 74TL idi en son fakat White kaç para olduğunu bilmiyorum almayalı çok uzun zaman oldu. Önce White dene çok boş gelirse Blue da denersin. Kişiden kişiye değişir. Ben de çok fazla içmediğim için bazen Blue bile tatsız geliyor. Yemek üstüne veya yanında içecek ile kullanıyorum.

Evet satılıyor. Touch Blue 74TL idi en son fakat White kaç para olduğunu bilmiyorum almayalı çok uzun zaman oldu. Önce White dene çok boş gelirse Blue da denersin. Kişiden kişiye değişir. Ben de çok fazla içmediğim için bazen Blue bile tatsız geliyor. Yemek üstüne veya yanında içecek ile kullanıyorum.
Parliament de en hafif uzun mu hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı