- Makaleler
- 13
çoğu youtuber sistem toplama kanallarıda ryzenin düşük fiyatlı 1000 tl gibi işlemcilerinin intele göre daha iyi olduğunu söyliyorBen 2. Sistemi öneriyorum
1. İ5 oyunlarda daha iyi ama biyaz oc la bence arası kapanabilir.
2. B450 anakart 4133 mhz kadar destekliyor ama 2666 a kadar destekliyor.
Bence 2 sistemi al.
evet bende onu diyecektim overclock hiç bir bilgim yokIntel gibi bir markadan böyle bir şey beklemiyordum ama I5-9400F gerçekten çok iyi ben olsam özellikle anlamıyorsan overclock gibi işlerden Intel'i tercih ederdim.
10 fps ile intel geçiyorçoğu youtuber sistem toplama kanallarıda ryzenin düşük fiyatlı 1000 tl gibi işlemcilerinin intele göre daha iyi olduğunu söyliyor
ventus soğutması ne demek?Ventus soğutması pek içime sinmiyor. Toshiba bazı SSD modellerini önermiyorum.
@FarukEfe
Hocam buyrun bu sistem daha iyi olacaktır. İsterseniz M.2 SSD ekleyebilirim bütçe üstüne çıkabilirseniz.
Eki Görüntüle 489702
MSI Ventus modelini demek istedim. Attığım sistemi nasıl buldunuz?Ventus soğutması ne demek?
Bu psu güvenlimi sizce?Ventus soğutması pek içime sinmiyor. Toshiba bazı SSD modellerini önermiyorum.
@FarukEfe
Hocam buyrun bu sistem daha iyi olacaktır. İsterseniz M.2 SSD ekleyebilirim bütçe üstüne çıkabilirseniz.
Eki Görüntüle 489702
internetten alamıyorum zimirde yaşıyorum oo yüzden sadece vatanın şubesinden alabilirim.MSI Ventus modelini demek istedim. Attığım sistemi nasıl buldunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.