Hangi Siteden Sistem Toplanmalı?

Vatan KDV indirimi ile sinerji arasında fiyat farkı baya oluyor mu peki? ve konumuma en yakın vatanda olur sistem değil mi?
Vatan'ın KDV indirimlerini bekliyor çoğu kişi, güzel indirim oluyor diyorlar. Parçaları ucuz gördüğünüz sitelerden parça parça almanızı tavsiye ederim.

Vatan'ın KDV indirimlerini bekliyor çoğu kişi, güzel indirim oluyor diyorlar. Parçaları ucuz gördüğünüz sitelerden parça parça almanızı tavsiye ederim.
Ne zaman olur peki bu indirim umarım 1-2 ay içinde olmaz olursa malesef yararlanamayacağım, ve dikkate değer bir fark oluyor mu diğer sitelere göre?

r3600 almayı düşünüyordum, oyun anlamında hangisini almak daha mantıklı olur?
Ne zaman olur peki bu indirim umarım 1-2 ay içinde olmaz olursa malesef yararlanamayacağım, ve dikkate değer bir fark oluyor mu diğer sitelere göre?
En son 20-21 Eylül'de oldu diye biliyorum. Belirli aralıklarda oluyor, her ay olmasa da 2 ayda bir oluyordur diye düşünüyorum. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar daha net cevap verebilirler.

Evet, öyle öneriyorum. Kendimde öyle yapıyorum.
Bu sayede cebime kalan para ile ekipman veya oyun alabilirim.

Kargosu vs. biraz uğraştırır ama bence değer.
Peki 3000TL bütçeye elimde olan donanımlar hariç güzel bir sistem toplanır mı? ben böyle çok grafik hastası değilim RX 460 beni ortalama oyunlara idare eder mi PUPG özellikle?

Bence biraz bekle Black Friday güzel indirimler yakalayabilirsin. R5 3600 B450 4 RAM slotlu 2x8 16 GB 3200 Mhz RAM almanızı tavsiye ederim. İlerde RAM takviyesi yapılabilir.

Belki çözünürlüğü kısmanız gerekebilir fakat idare edeceksiniz. Zaten sistemi topladıktan belirli bir sura sonra ekran kartın değiştirecekmişsiniz, haliyle idare edecektir.
Bu arada monitörü hiç karıştırmadım bile casper tarihi eser bir monitör kullanacağım 7 yıllık yeni sistemimde sıkıntı çıkarır mı?

Hepsi aynı, hiçbir farkları yok. En kötü firmayı seçsen bile sana burada "O firma çok iyi, benim sistemimi iki günde birleştirip teslim ettiler." diyeceklerdir. En güvenilir ve bilindik sitelere ok atanlar da eksik olmayacak. Kısaca neresi ucuza hallediyorsa oradan al, genellikle toplama değil, genel olarak hangisinin satın alım sonrası desteği öne cıkıyorsa, diğerlerine gore daha cok iyi yorum varsa onları tercih edebilirsin. Burada bir kişinin, en iyi siteye ok atması, aklında o sitenin kötü olduğu anlamıyla kalmasın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…