- Makaleler
- 6
Bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Hepsi aynı, hiçbir farkları yok. En kötü firmayı seçsen bile sana burada "o firma çok iyi, benim sistemimi iki günde birleştirip teslim ettiler." diyeceklerdir. En güvenilir ve bilindik sitelere ok atanlar da eksik olmayacak. Kısaca neresi ucuza hallediyorsa oradan al, genellikle toplama değil, genel olarak hangisinin satın alım sonrası desteği öne cıkıyorsa, diğerlerine gore daha cok iyi yorum varsa onları tercih edebilirsin. Burada bir kişinin, en iyi siteye ok atması, aklında o sitenin kötü olduğu anlamıyla kalmasın yani.
Ama ben montajdan VS. anlamıyorum direk bütün parçalar site üzerinden aldığından testini VB. her şeyini yapıyorya ondan ön planda tuttum.Black Friday de tüm parçalarını Hepsiburada'dan al. Hele peşin alırsan daha da uyguna alırsın bir kaç ay bekle emin ol ekran kartı parası bile çıkar sana RX 580 vs düşürebilirsin.
Ryzen 3.nesil ile tek çekirdek performansını arttırdı. Ve kontrol ettim UserBenchmark'tan R5 3600 daha iyi gibi istersen bir de sen bak.r3600 almayı düşünüyordum, oyun anlamında hangisini almak daha mantıklı olur?
En son 20-21 Eylül'de oldu diye biliyorum. Belirli aralıklarda oluyor, her ay olmasa da 2 ayda bir oluyordur diye düşünüyorum. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar daha net cevap verebilirler.
Ben kendimden örnek veriyim, sorunuzun cevabı olur zaten. Bir şey alacağım zaman arada 200TL, 500TL, 700TL fark da olsa, gidip mesela Vatan Bilgisayar gibi bir yerden satın alırım. Satış sonrası sorun yaşamadım hiçbir zaman onlarla."Hangi sitede hangi ürün uygunsa o parçayı oradan al" diye bir tavsiye verildi atıyorum a sitesinden aldım ama diğer parçalar b sitesinde daha uygun ama satış sonrası destek var mı yok mu bilemiyorum şüphelerim var 100 150TL fazla verip a sitesinden mi alayım o parçayı da?
Geçtiğimiz zaman bitti diye hatırlıyorum çünkü görmüştüm baya hesaplı fiyatlar vardı. Bir müddet gelmez bence.Belirli bir tarihi var mı ve her ay indirim oluyor mu?
Müşterisine peynir ismini yakıştıran bir firmadan ürün almam, siz alabilirsiniz, kendi tercihiniz.İşlemciyi Teknobiyotik üzerinden almayı düşünüyordum, neden öyle bir yorumda bulundunuz acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.