Hangi Siteden Sistem Toplanmalı?

Teşekkürler, black friday bekleyeceğim çıkarabildiğim MAX. bütçeyi çıkardıkdan sonra sistemi vatandan topladığımda elimdeki parçalarla beraber montajını yapıp test VB. yaparlar demi sorun olmaz diğer firmalar teknobiyotik VB. bu dediğimi yapmıyor direk bütün parçaları o siteden almam lazım sinerjiyi tercih etmek istememin sebebi buydu elimdeki parçaları getirip onlar testini montajını VB. aldığım sistemle yapacaktı.
Elimdeki parçaları getirdikden sonra montajını testini VB. yaparlar değil mi bir tek ekran kartı, SSD, ve PSU almayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Montaj zor bir şey değil bir ton video var PC toplamaya dair. Üstelik öğrenmiş olursun. Parçaların hepsi garantili olacak. Emin ol kendin toplarsan daha çok zevk alırsın. Hadi cesaret edemiyorsun yok mu bir arkadaşın, tanıdığın beraber toplayın. Vatandır diğerleridir çoğu saçma sapan malzemelere olmadık paralar harcatıyorlar müşterilerine. Kendin araştırarak toplarsan hem daha ucuza hem de daha kaliteli malzemelerle sistem toplarsın.

Vatan Bilgisayar ücretsiz bir şekilde hem montaj hem de testi en iyi şekilde hallediyorlar diye biliyorum. O konuda kuşkun olmasın. Ama bir öneride bulunayım, free DOS olarak almalısın bence, Windows'u USB'ye kurup, internetten 20TL'ye satılan kodlardan alsan işini görecektir, çoğu kişi onları kullanıyor. Ben zamanında 4.500TL bütçem varken, bu paranın yıllar öncenin parasıyla 500TL'sini işletim sistemine vermiştim, uğraşmak istemediğim için. O paraya işlemcimi ve ekran kartımı aynı anda daha iyi bir modelle değiştirip, öyle alabiliyordum.

Hmmm, yani aldığımız site bizim yaptığımız gibi 20TL kod alıp kurulumu yapmıyor orijinal Windows kuruyor değil mi?

Bir de benim 3 parça mı alıp yeni aldığım parçalarla kabul ederler mi sizce onlara getirsem?

Ben N11'den topladım en ucuzu neredeyse oradan aldım sıkıntı çıkmadı parçaların hepsi aynı gün geldi.

Reis ben toplamaya bir de cesaret edemem risk almak istemiyorum bazı firmalara elimdeki parçaları götürsem onlar benimkilerle beraber test montaj wb. Yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen Windows2u kuruyorsun, sana ya kurarken satın aldığın kodu soruyor, ya da sonra gireceğini belirtiyorsun, Windows'u kurduktan sonra da yazabiliyorsun. Ama sorun yaratır mı, çalışır mı, garanti veremem. Parçayı götürüp onların birleştirmesi konusu da şöyle: iyi niyetlilerse, ve tabii boş zamanları varsa yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…