Hangi sitelerde CS:GO rank Boost yapılır?

epochN

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2018
Mesajlar
799
Çözümler
3
Herkese selam. Halihazırda CS:GO'da rank Boost yapmaktayım farklı siteler üzerinden fakat bunu yurt dışı sitelerinden de yürütmek istiyorum. Bu tarz önerebileceğiniz bir site var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
 
Hocam hangi sitelerde boost yapıyosunuz?
Siteler diye çoğaltmışım ama şuan sadece GameSatış izin veriyor böyle birşey yapılmasına diğer sitelerde ilan dahi açamıyorsun. Onun haricinde boostladığım vasıtasıyla gelenler yada tanıdıklar aracılığı ile gelenler filan işte.
 
Siteler diye çoğaltmışım ama şu an sadece GameSatış izin veriyor böyle bir şey yapılmasına diğer sitelerde ilan dahi açamıyorsun. Onun haricinde boostladığım vasıtasıyla gelenler ya da tanıdıklar aracılığı ile gelenler filan işte.

Discord'dan falan Boost işiyle ilgilenen sunucuları bulursan yurt dışıyla bir bağlantı yakalayabilirsin. Orada Boost yapan kişiler vasıtasıyla onlar yardımcı olabilir.:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@CodeEfe Forumları incelediğim kadarıyla o site ile ilgili çok çok fazla negatif yorum var, sorun yaşamadan en azından 1 hesap satıp / boost yapıp ödeme alabileceğimizden emin misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı