Hangi sitelerden kitap alıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.645
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, kitaplar şahsi düşüncemi paylaşmam gerekirse bir öğrenci hatta çalışan için bence pahalı. Devletimiz bu konuya el atmıyor bu yüzden en ucuza nereden kitap alabiliriz diye bir kitap almadan önce araştırmak zorunda kalıyoruz. Ben genel olarak kitaplarımı kitapyurdu.com veya bkmkitap.com sitelerinden alıyorum siz nereden alıyorsunuz?

Neden halk kütüphanelerini tercih etmiyorsunuz?

Şahsi düşüncem sevmiyorum. Kendime özel bir kitaplık oluşturabilmek daha iyi oluyor. Topladığım kitapları sıkıldığımda, özlediğimde ya da unuttuğumda hemen bulup okumak da iyi oluyor. Ama geçenlerde halk kütüphanesinde Bir Game of Thrones bulamadım. Bu kadar ünlü yazarın bu kadar ünlü serisinin belki 2. kitabıyla 3. kitabı vardı. Ben de bir daha gitmedim okuduğum türleri bulamayacağımdan eminim.

Belki başkaları senden önce davranıp almış olabilir. Tercih meselesi.

Yerini bile bilmiyorum. Ayrıca aldığımız kitabı geri vermemiz gerekmiyor mu?
Evet geri vermen gerekiyor.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…