Hangi Spider-Man oyunu alınır?

Hocam yani GoW gibi 329TL mi olur? Bir de tales of arise, code vein, Horizon Zero Dawn'dan hangilerini iade edeyim sence iade edip bir tane Spider-Man oyunu alacağım.

Hocam yani GoW gibi 329TL mi olur? Bir de tales of arise, code vein, Horizon Zero Dawn'dan hangilerini iade edeyim sence iade edip bir tane Spider-Man oyunu alacağım.

Spider-Man 2018'in süresi 15-20 saat demişti miles morales daha kısa 5 saat vs ilgini hangi oyun çekmiyorsa iade edersin.
Benim tahminim Spider-Man'ın DLC'siz veya Deluxe paket diye 329 TL olabillir.

Steam'e çıkmış PS oyunlarının fiyatı yükselmiş Days Gone haric bilemiyorum yüksek fiyatlıda olabillir benim tahminim 329 TL olcağını düşünüyorum.

GoW Steam'de 50 dolar, 329 TL.

Kanka sadece düşüncemi diyorum bana kalsa TR dil desteği olmadığı için almamda 18 yaşımdayım ve hiç süper kahraman oyunu oynamadım ve Sony'nin yaptığı oyunlar cidden çok hoşuma gidiyor tam benlik :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…