Hangi Spider-Man oyunu alınır?

Bence sistem gerekmsimleri GoW göre gibi cıkar yüksek cıkarsa sıkıntı :D fiyatta 329 TL diğer PS oyunları GoW sanırım 60 dolardı eğer Spider-Man 2018 de DLC'ler olmazsa ucuz çıkabillir ya da aynı fiyata cünkü Spider-Man 50 dolardı sanırım.

Benim düşüncem.

Hocam yani GoW gibi 329TL mi olur? Bir de tales of arise, code vein, Horizon Zero Dawn'dan hangilerini iade edeyim sence iade edip bir tane Spider-Man oyunu alacağım.

Hocam yani GoW gibi 329TL mi olur? Bir de tales of arise, code vein, Horizon Zero Dawn'dan hangilerini iade edeyim sence iade edip bir tane Spider-Man oyunu alacağım.

Spider-Man 2018'in süresi 15-20 saat demişti miles morales daha kısa 5 saat vs ilgini hangi oyun çekmiyorsa iade edersin.
Benim tahminim Spider-Man'ın DLC'siz veya Deluxe paket diye 329 TL olabillir.

1654290936641.png

1654291116030.png

Steam'e çıkmış PS oyunlarının fiyatı yükselmiş Days Gone haric bilemiyorum yüksek fiyatlıda olabillir benim tahminim 329 TL olcağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı