Hangi Spider-Man oyunu alınır?

Kwenx

Hectopat
Daha fazla  
PC'ye oyunları geliyor ama büyük ihtimalle Türkçe dil desteği olmayacak. Sizce Marvel's Spider-Man mı yoksa Spider-Man miles morales mi alınır?
Sizce hangisinin hikayesi daha etkileyici ve hangisinin oyunu para eder 2'si arasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki oyundan yine Spider-Man Remastered galip çıkıyor. Miles morales hem çok kısa, hem de bir yan oyun. Spider-Man Remastered en azından 20 saat oynanış sunuyor. Miles da bu yarıdan bile azdır. Fiyatları da büyük ihtimal eşit olur her iki oyunun da. Şahsen Spider-Man Remastered alacağım. Miles'a indirimlerde bakarım.

Her iki oyundan yine Spider-Man Remastered galip çıkıyor. Miles morales hem çok kısa, hem de bir yan oyun. Spider-Man Remastered en azından 20 saat oynanış sunuyor. Miles da bu yarıdan bile azdır. Fiyatları da büyük ihtimal eşit olur her iki oyunun da. Şahsen Spider-Man Remastered alacağım. Miles'a indirimlerde bakarım.

Bende onu düşünüyorum umarım FSR olur :D

Kaç TL olacak? 500TL'lik oyunlar almıştım ona göre onları iade edeceğim. Bir de GTX 1050 i5 7400 Sistem kaldırır mı?

Kaç TL olacak? 500TL'lik oyunlar almıştım ona göre onları iade edeceğim. Bir de GTX 1050 i5 7400 Sistem kaldırır mı?

Bence sistem gerekmsimleri GoW göre gibi cıkar yüksek cıkarsa sıkıntı :D fiyatta 329 TL diğer PS oyunları GoW sanırım 60 dolardı eğer Spider-Man 2018 de DLC'ler olmazsa ucuz çıkabillir ya da aynı fiyata cünkü Spider-Man 50 dolardı sanırım.

Benim Düşüncem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı