Hangi strap daha iyidir?

sensei009

Femtopat
Daha fazla  
1 bu mu daha iyi yoksa 2 bu mu ikisi de strap sanırım 1. de wrist wrap de var 3 yoksa bu seti mi almak mantıklı?

Hocam bence dex supportun 8 loop strapini alın. 8 looplar çok daha rahat.

Hocam bence DeX Support'un 8 loop strapini alın. 8 looplar çok daha rahat.

Sağ olasın hocam onada bakarım 1. ile 2. arasındaki farkı tam biliyor musunuz wrist wrap alacağım bunu almayı düşünüyorum ama strapde lazım olacak 1. linkteki wrist wrapin tam yerini alcağını zannetmiyorum bu bundle da alablirim.

Amacın yüksek deadlift yapmaksa Ağırsağlam'ın strapi iyi gibi. Kullananlardan kötü yorum görmedim. Kendim de kullanmadım. Kullanan bir arkadaşım vardı iyi demişti.

Hocam wrist wraplarin genelde uzunluğu ve sertliği farklı olur. Aralarından hangisi daha sert hangisi daha yumuşak bir fikrim yok maalesef ama strapi 8 loop alın. Genel olarak çok daha rahat kullanışlı ve dex supportun straplerini benim arkadaşım kullanırken denemiştim, bileği tamamen sıkıyor, el kayması vs. olmuyor. Wrist wrap benim çok bildiğim bir şey değil.

Hocam çocukkan bileğim kırılmıştı bazı hareketleri yaparken bileğm çıtlıyor bir nebzede olsa bileğin hareketliliğini wrist wrap ile azaltmak istediğim için wrist wrap kesin alacağım.

Amacın yüksek deadlift yapmaksa Ağırsağlam'ın strapi iyi gibi. Kullananlardan kötü yorum görmedim. Kendim de kullanmadım. Kullanan bir arkadaşım vardı iyi demişti.

Hocam biraz pahalı geldi deri olduğun için bu fiyatlar ama onun yerine bunu ya da bunu tercih ederim.

Hocam normaldir. Zaten amacınız düzenli 200- 250-300 kilo deadliftler yapmayacaksanız biraz gereksizdir, doğrudur.

Hocam 8 loop iyi midir kullanirken rahat midir almayi dusunuyorum.

Hocam 8 loop iyi midir kullanirken rahat midir almayi dusunuyorum.
8 loop strapler sıradan bara sarmalı straplerden çok daha iyi benim deneyimlerime göre, hem daha pratik hem de bara taktıktan sonra normal uzun strapler gibi bara sararsanız çok daha iyi kavrıyor bence.

8 loop strapler sıradan bara sarmalı straplerden çok daha iyi benim deneyimlerime göre, hem daha pratik hem de bara taktıktan sonra normal uzun strapler gibi bara sararsanız çok daha iyi kavrıyor bence.

Uzun strapler gibi bara sararsaniz derken anlayamadım bir de arkadaşlar falan kullanmayı becerememiş bende alırken iki ara bir derede kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…