Hangi strap daha iyidir?

Uzun strapler gibi bara sararsaniz derken anlayamadım bir de arkadaşlar falan kullanmayı becerememiş bende alırken iki ara bir derede kaldım
Hocam kullanması çok kolay, neyi becerememişler anlayamadım. internetten biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bara sarma konusu biraz detay. Ona gerek yok ama demek istediğim 8 loop strapi bara geçirdikten sonra normal straplerde yaptığımız sarma hareketini onda da yaparak daha da sıkı bir tutuş sağlayabilirsiniz.

Hocam kullanması çok kolay, neyi becerememişler anlayamadım. İnternetten biraz araştırıp bulabilirsiniz. Bara sarma konusu biraz detay. Ona gerek yok ama demek istediğim 8 loop strapi bara geçirdikten sonra normal straplerde yaptığımız sarma hareketini onda da yaparak daha da sıkı bir tutuş sağlayabilirsiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim. Yarın sipariş edip bir deneyeyim.

1 sene geçmiş, memnun kaldınız mı hocam? ben de 8 loop geçmeyi düşünüyorum.
Neredeyse 3 yıldır kullanıyorum hocam ben aynısını, benim aldığım zamanlarda beden seçimi yoktu fakat sanırım şuan öyle bir şey var ve benimki daha büyük olan bedene denk geliyor. Yeni yeni birkaç dikişi atmaya başladı, fiyatına göre kesinlikle değer.

Neredeyse 3 yıldır kullanıyorum hocam ben aynısını, benim aldığım zamanlarda beden seçimi yoktu fakat sanırım şuan öyle bir şey var ve benimki daha büyük olan bedene denk geliyor. Yeni yeni birkaç dikişi atmaya başladı, fiyatına göre kesinlikle değer.
Normal strap kullanıyorum şu an hocam fakat 8 loop geçmeyi düşünüyorum dediğim gibi, daha iyi midir sizce?

Diğer strape göre bariz daha rahat deadlift row yaparken falan aşırı rahatladım kısaca tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı