Hangi suplement kullanılmalı?

winOx

Decapat
Daha fazla  
Bu konuda başlıklar ve formlar var fakat güncel değil. Sormak istediklerim var. Haftaya sporumun 2. ay başlangıcı ve bir suplement ile devam etmek istiyorum. Amacım kilo alma yönünde, 1.80 69 kiloyum en az 10 kilo koymak istiyorum. Biraz araştırdım, kilo almak için gainer önerenler var bazıları da yanında protein tozu da olsun diyor, biraz kafam karıştı. Sizin önerileriniz nedir? HIQ marka alamam fiyatı çok yüksek Trendyol'dakiler 100-200 daha ucuz daha uygun benim için. Onları kullanmamda bir sakınca var mıdır? Kısaca sorum kilo almak için ne kullanmalıyım?

Trendyoldakiler derken hangi markalardan bahsediyorsun? Ayrıca günlük makrolarının tespitini yaptın mı bilmiyorum yapmadıysan yap, öyle kafana göre gainer kullanma, gainer alıcağına direkt besin al çünkü 2. aydasın hareketleri ne kadar doğru yapıyorsun, antrenmanın ne onu da bilmiyoruz, çünkü belirtmemişsin, dediğim şeyleri yaz tekrardan ona göre bir tavsiye verelim.

Bu konuda başlıklar ve formlar var fakat güncel değil. Sormak istediklerim var. Haftaya sporumun 2. ay başlangıcı ve bir suplement ile devam etmek istiyorum. Amacım kilo alma yönünde, 1.80 69 kiloyum en az 10 kilo koymak istiyorum. Biraz araştırdım, kilo almak için gainer önerenler var bazıları da yanında protein tozu da olsun diyor, biraz kafam karıştı. Sizin önerileriniz nedir? HIQ marka alamam fiyatı çok yüksek Trendyol'dakiler 100-200 daha ucuz daha uygun benim için. Onları kullanmamda bir sakınca var mıdır? Kısaca sorum kilo almak için ne kullanmalıyım?

Etini tavuğunu pirincini ye sporunu yap uyu bu kadar basit hadi yanına kreatin al gainer maynır para israfından başka bir şey değil.

Eğer fiyatını da önemseyen biri isen Suplementler.com veya Proteinocean önerebilirim. İkisinin de kendi markalarına ait gainerları ve protein tozları mevcut. Tabii ki kilo almak için gainer kullanabilirsin. Günlük alman gereken kalori miktarının üzerine koyacağın kadar uzun vaade içerisinde kilo alacaksındır. Gainer ve protein tozları bu kaloriyi ve proteini almanda yardımcı olacak unsurlardır.
Eğer alman gereken kaloriyi ve proteini toz gibi ürünler kullanmadan alabiliyorsan yalnızca Kreatin kullanman yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı