Hangi supplementler alınmalı?

Kreatinin karaciğer ve böbrek yetmezliğinde ve vücutta genelde kas yıkımı başladığında, serumda yükselen bir metabolit ne demek aynı şey
Noldu kreatinin ile kreatin aynı şey olduğunu öğrenince şimdi de hastanenin verisine mi sallamaya başladın sırada ne var.

Yani evet tereddüt ediliyorsa böyle de yapılabilir zamanla dozu arttırılır 5 grama çıkarılır.

Alayı yalanmış özel hastanenin kaynak sunmadan yazdığı yazı doğruymuş. Bu kadar çaresizliği ilk defa görüyorum forumda. İlginç. Oysa ki en başından kabul edip bilmiyordum demek zor değildi

Senin sayfanın kaynağı neydi dostum?

Yemin ediyorum inananamıyorum yani. Neden böyle insanlar var ve böyle olmayı tercih ediyorlar.

Beni sana bir bilgi varsa onun aksini İddia eden 50 bilgi var diye demiştim değil mi. Sonra bana kaynak at dedin şimdi de kaynağı beğenmiyorsun.

Yemin ediyorum inananamıyorum yani. Neden böyle insanlar var ve böyle olmayı tercih ediyorlar.
Evet hastanenin verisini inkar edip işine gelene inanıyorsun işine gelmeyene inanmıyorsun.

Beni sana bir bilgi varsa onun aksini İddia eden 50 bilgi var diye demiştim değil mi. Sonra bana kaynak at dedin şimdi de kaynağı beğenmiyorsun.
Dostum bir şeyin araştırma olması için kaynak göstermesi gerekiyor ) sitede bilgilerin sonunda hep '' yapılan araştırmalar'' deniyor. Halbuki bir araştırma belirtilmemiş. Dalga mı geçiyorsun yeter artık.

Kreatininin kreatin değil atılan zararlı ve atık maddelerin böbreklerde süzülüp idrar yoluyla atılarak çıkardığı kimyasal atık olduğunu öğrenince @LorenzoMatterhorn

Aksini iddia eden bilgiden kastın "yapılan araştırmalar" deyip o araştırmaları belirtmeyen bilgi mi? Çok sevdiğin Memorial hastanesine bir iyilik yapıp bahsi geçen araştırmaları gösterebilir misin rica etsem

2 saat uğraşıp o araştırmanın linkini bulsam bile ona da itiraz edeceğin için böyle bir çabaya girmem artık.

2 saat uğraşıp o araştırmanın linkini bulsam bile ona da itiraz edeceğin için böyle bir çabaya girmem artık.
Bulamazsın çünkü yok
1998-2019 arası kreatinle ilgili tüm araştırmaların derlemesi. Canın Memorial'ına selamlar.

@OOM500 hocam büyük trollendik bence bilgin olsun. Ahaahah

Ben de öyle düşünmeye başladım artık bu kadarı da çünkü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…