h1ve
Decapat
Daha fazla
Hocam takviyesiz o kadar protein almam mümkün değil protein tozu kullanmam şart. Kreatinden de soruda belirttiğim gibi saç dökülmesini hızlandırdığı düşünceleri için pek emin değilim. Vitamin ve mineral almayı ben de düşünüyorum. Protein Ocean hakkında iyi yorumlar duymuyorum pek, şüphem ondan.Kalori açığıyla beraber kreatin, vitaminler ve protein tozu kullanabilirsiniz. Eğer protein ihtiyacınızı karşılıyabiliyorsanız (Kilonuzun 1.6-2.2 katı arası) protein tozunu boşverin. kreatin kullanmanız şart değil ama kullanmanız daha faydalı olur. Vitamin ve mineral definasyondayken önemli, eğer alacağınız kalori çok düşük miktarlardaysa (1000-2000 kalori) vitamin ve mineral almayı ihmal etmeyin. Özellikle minerallere biraz daha dikkat etmeniz daha iyi çünkü etkisi çok daha hızlı görülüyor. Bütün gününüzü baş ağırısıyla geçirmenize sebep olabilir. Marka olarak genel Türk markalarının ben artık çok farklı olduklarını düşünmüyorum. Protein ocean'da 1 kilo kreatin %25 indirimle alınabiliyor şuan sanırım, ben lansman indirimindeyken almıştım. Vitamin olarak piyasadaki en dolu içeriklerden biri sanırım Torq Nutrition'ın kendi markası olan multi-vitamininde var, ancak benim ordan zamanında 1 keresinde kargom kaybolmuştu o biraz uğraştırabilir. Genel olarak aralarında çok büyük farklar da olmuyor sanırım.