Hangi supplementler hangi markadan alınmalı?

whey çokmu iyi leş ötesi tatlandırıcı renklendirici bi ton şey koyuyorlar içinde tadı güzel olsun diye gönül isterdi grass fed aromasız whey olsada onu alsak fakat yok tr de o yüzden whey alcağına hiçbirşey almasın daha iyi

Dediklerin kadar saçma argümanlar yok.
Weider de tatlandırıcı koyuyor ürününe.
Renklendirici yok bile, biliyormuş görünmek için bir sürü şey sallayıp atıyorsun çok meraklıysan direk peynir altı suyu al al sana aromasız whey.

Dediklerin kadar saçma argümanlar yok.
asıl argüman sunabilen sen değilsin

Weider de tatlandırıcı koyuyor ürününe.
Renklendirici yok bile, biliyormuş görünmek için bir sürü şey sallayıp atıyorsun çok meraklıysan direk
şu iki argüman hiçbirşey bilmediğini gösteriyor.weiderde renklendirici yok diye 5k verelim o zaman.5000 tl yaşadığın yere bağlı 7-8 kilo kuşbaşı et alırsın oda 1 ay idare eder.weiderin leş protein tozunuda 100e katlar.hala weider diyo :d renklendiric yok diyo

Dostum hiçbir bilgin yok insanları yanlış bilgilendirme. Füne yiyerek vücuduna sokacağı tonla sağlıksız koruyucu wheyin tatlandırıcısından daha zararlı olamaz.

Dostum hiçbir bilgin yok insanları yanlış bilgilendirme. Füne yiyerek vücuduna sokacağı tonla sağlıksız koruyucu wheyin tatlandırıcısından daha zararlı olamaz.
bi tane daha bilmeyen eleman ikiside aynı halt onu biliyoruz ama 200g füme 80 tl buda 2 ölçek protein tozu fiyatına eşit adam zaten diyette olucak füme yerse en azından diyetini hafifletir miğdesini doldurmuş olur wheye göre.zaten ben adama füme önermedim balık önerdim yurtta kalıyormuş füme deneyebilir dedim sizde leş wheylerinizi içmeye devam

Çözüm yaratmayıp sadece saldırmaya odaklanıyorsun sen füme yiyebilirsin whey isteyende wheyini içer vücüduna güzel yüzel potasyum sorbatları sokarsın yaşın ilerledikten sonra da bağırsak problemlerinden kurtulamazsın

birşey bilmiyorsun bu yorumda tescili resmen
Whey proteinde sanki farklı bir halt osteoporoz böbrek sorunları bağırsak sorunları sindirim sorunları hepsi whey proteinde var gelmiş bana bağırsak problemi diyor harbi cahilsiniz ben zaten balık önerdim aynı fiyata tavukmu önerseydim tavuk dahamı iyi balıktan harbi boş konulmak için konuşuyorsunuz ayrıca tavuk bile bu wheyden daha iyidir

ben arkadaşa dedim balık yiyebilirsin wheye vericeğin parayla miğdene besin girer ve daha fazla protein alırsın fakat arkadaş yiyemem protein alamıyorum dedi bende dedim beslenmen yoksa wheyle bir halt olmaz hala yok şöyle yok böyle diye savunan adam varsa bu spordan ve beslenmeden bir halt anlamıyordur

HIQ neden dandik dediniz acaba?

HIQ neden dandik dediniz acaba?

Skandalları var boş ürün gönderdiklerini iddia eden raporlar var. Hammaddeleri gizli analiz raporlarını daha 2 hafta önce koydular. Diğer markalardan farkı yok sadece reklam işini iyi yapıp biz çok daha kaliteliyiz imajı veriyorlar.

Önemli olan alınan dozajdır sadece whey kullanarak beslen demiyoruz zaten.

Glutamin alacaktım bende, sitelerinde şu an çok uyguna geliyor. Ama ben böyle gıda takviyelerinde en iyisini tercih ederim mümkün oldukça. Olimp ya da Scitec daha mı iyi seçenek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…