Hayırlı olsun ben de aynısını aldım. Çok sesli isterseniz ve basış hissi olsun derseniz mavi, orta sesli basış hissi olsun derseniz brown, az sesli çok hafif sert basış hissi olsun derseniz Red, sessiz ve basış hissi yumuşak olsun diyorsanız yellow.
Hayırlı olsun ben de aynısını aldım. Çok sesli isterseniz ve basış hissi olsun derseniz mavi, orta sesli basış hissi olsun derseniz brown, az sesli çok hafif sert basış hissi olsun derseniz Red, sessiz ve basış hissi yumuşak olsun diyorsanız yellow.
O zaman tercihim Brown olacak çok teşekkür ederim. Klavyeyle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. Nasıl beğendiniz mi? Kalite konusunda eksiği var mı? Ne kadar sürede geldi? Çok sorduysam kusura bakmayın
O zaman tercihim brown olacak çok teşekkür ederim. Klavyeyle ilgili birkaç soru sormak istiyorum. Nasıl beğendiniz mi? Kalite konusunda eksiği var mı? Ne kadar sürede geldi? Çok sorduysam kusura bakmayın
İşte demek istediğim. Kesinlikle brown tercih edeceğim.
Alan bir arkadaş vardı şimdi bulamadım ama baya sevmişti. Siz hangi rengini aldınız? Ben her şeyim siyah olduğu için sırıtmamasını istiyorum ve siyah alacağım.
Alan bir arkadaş vardı şimdi bulamadım ama bayağı sevmişti. Siz hangi rengini aldınız? Ben her şeyim siyah olduğu için sırıtmamasını istiyorum ve siyah alacağım.