Hangi Takımlısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tribünde siyasetin işi yoksa neden başbakan her gittiği yerde futbolu siyasete karıştırıyor ve atkı takıyor? Ona hiç tepki gösterdin mi "duyarlı" kardeşim? Ya da Emre Belözoğlu'na. Hadi bakalım, çifte standardı bi kenara bırakalım. İşinize gelmeyince "futbolda siyasete yer yok". Yemezler!

Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareket siyasi mi? Onu bir ayırt edelim lütfen. Masum insanlara karşı destek hareketiydi. Başbakan'ın atkı takmasına gelince, atkı taktı diye o takım şampiyon mu oldu? Lige mı çıktı para mı verdi cebinden? Verirler sana atkıyı takarsın boynuna bu işler böyledir. Ayırt etmeyi bilelim. İşimize gelmeyince diye bir şey yok dedim ben benim siyasi görüşüm Galatasaraydır. A veya B partisi değil. İşine gelmiyorsa siyasetini başka yerde yap stadyumda değil.

Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareket siyasi mi? Onu bir ayırt edelim lütfen. Masum insanlara karşı destek hareketiydi. Başbakan'ın atkı takmasına gelince, atkı taktı diye o takım şampiyon mu oldu? Lige mı çıktı para mı verdi cebinden? Verirler sana atkıyı takarsın boynuna bu işler böyledir. Ayırt etmeyi bilelim. İşimize gelmeyince diye bir şey yok dedim ben benim siyasi görüşüm Galatasaraydır. A veya B partisi değil. İşine gelmiyorsa siyasetini başka yerde yap stadyumda değil.

Mursi ABD'nin adamı. Öldükten sonra eşinizle altı saat içinde seks yapabilirsiniz gibi saçma sapan bir şeyi savunuyor. Bu adamı destekleyenler de bunun gibi sapık mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı