Hangi Takımlısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anket yapsan daha iyidi. Şalvar spor felan tutan yoksa tabi.

Ben tam tersine ultrAslan ile gurur duyuyorum, adamlar gecesini gündüzüne katarak pankart, kareografi hazırlıyorlar. Biraz onların emeğine saygı duymak lazım. Ayrıca herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil, bununla ilgili de saygı bekliyoruz. Bu onların satılmış olduğunu göstermez. Son olarak da tribünde siyasetin işi yoktur. Tarafsız olarak söylüyorum, benim siyasi görüşüm Galatasaraydır. Şu A, B partisi değil yani.

Ben de Galatasraylıyım sorsan ilk 18 i de sayarım. :) Yabancı olarak her zaman Chelsea yi tutmuşumdur.

Ben tam tersine ultrAslan ile gurur duyuyorum, adamlar gecesini gündüzüne katarak pankart, kareografi hazırlıyorlar. Biraz onların emeğine saygı duymak lazım. Ayrıca herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil, bununla ilgili de saygı bekliyoruz. Bu onların satılmış olduğunu göstermez. Son olarak da tribünde siyasetin işi yoktur. Tarafsız olarak söylüyorum, benim siyasi görüşüm Galatasaraydır. Şu A, B partisi değil yani.

Tribünde siyasetin işi yoksa neden başbakan her gittiği yerde futbolu siyasete karıştırıyor ve atkı takıyor? Ona hiç tepki gösterdin mi "duyarlı" kardeşim? Ya da Emre Belözoğlu'na. Hadi bakalım, çifte standardı bi kenara bırakalım. İşinize gelmeyince "futbolda siyasete yer yok". Yemezler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı