Hangi tarayıcıya geçmeliyim?

Yer
Isparta
Daha fazla  
Opera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkındaki söylentiler beni başka tarayıcılara itti. Lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox sistemi zorlayan bir tarayıcı diğerlerine göre. Normalde chrome kullanıyordum. Opera ve opera gx kullanmaya başladım ve hiç memnun olmadığım için 1 hafta geçmeden bıraktım. Şuan edge kullanıyorum ve özellikleri açısından (siteyi uygulama olarak masaüstüne kaydetme, izleyicileri tamamen kaldırma gibi gibi), az ram kullanımı-cpu kullanımından, hızından dolayı öneriyorum.

Opera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkındaki söylentiler beni başka tarayıcılara itti. Lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Opera hakkındaki söylentiler ne acaba bende kullanıyorumda. Değiştirmeli miyim?

Firefox biraz yavaş ama çok seviyorum .
Bu aralar onu Edge ile aldatıyorum ama .
Opera hakkındaki söylentiler ne acaba bende kullanıyorumda. Değiştirmeli miyim?
Evet doğru.

Mozilla Firefox veya Brave öneririm. Edge de olabilir.
Eğer gizliliğe çok fazla önem veriyorsanız ungoogled-chromium kullanın. Ungoogled-Chromium tamamen açık kaynaklı ve hiç veri çalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…