Chrome'dan hangi tarayıcıya geçilmeli?

Uzun bir süre araştırdım ve en uygun tarayıcıyı Zen Browser olarak karar kıldım. Aklımda tek bir soru var. Zen Browser yeni çıktığı için güvenlik açıkları çok fazla olur mu? Açık kaynak kodlu olmasının buna nasıl bir etkisi olur?

Uzun bir süre araştırdım ve en uygun tarayıcıyı Zen Browser olarak karar kıldım. Aklımda tek bir soru var. Zen Browser yeni çıktığı için güvenlik açıkları çok fazla olur mu? Açık kaynak kodlu olmasının buna nasıl bir etkisi olur?
Alpha sürümünde olduğu için güvenlik açıkları olabilir, ancak açık kaynak kodlu olmasının buna etkisi olacağını sanmıyorum.

Yaklaşık 2 senedir Chrome kullanıyorum. Mahremiyet, veri ihlalleri ve performans gibi durumlardan dolayı başka bir tarayıcıya geçmek istiyordum. Son zamanlarda reklam engelleyici eklentilerine desteklerini kestikleri için artık yeni bir tarayıcıya geçmeye karar verdim. Siz hangi tarayıcıyı önerirsiniz? Şu an gözüme en çok Vivaldi, tor ve Brave çarpıyor.
Brave öneririm.

Hocam Yusuf ipeğin videosundan sonra Firefoxa biraz soğumuştum o yüzden aklıma pek yatmıyor şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Zen Browser hoşuma gitmişti fakat yeni çıktığını için henüz kullanmak istememiştim. Arama motorundaysa hangisini önerirsiniz?

Firefox'un şu hali bile emin ol Chrome'dan daha iyi. Ayrıca Yusuf İpek biraz abartmış. Dediği şey de sadece varsayılan olarak açık gelen bazı özellikler. Yoksa gizlilik bölümünden yapacağın iki ayar ile düzeltebiliyorsun zaten. Tek yapman gereken tarayıcı gizliliğini sıkıya almak. Zaten sıkıya aldığında izleyici, reklam vs çoğu şey bloke ediliyor. İkinci olarak da veri toplama ve reklam iznini kapatacaksın. İşlem bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı