Opera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkındaki söylentiler beni başka tarayıcılara itti. Lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Neden Edge önermeyelim? En performanslı tarayıcılardan biri. Kullanacağınız en az kaynak tüketen tarayıcılardan biri. Başka alternatif kalmadı Brave dışında.
Ön yargılarınızı kırın hocam. Bu Internet Explorer gibi bir yazılım çöplüğü değil. Microsoft gerçekten sonunda adamakıllı bir iş yapmış. Sade olması zaten en büyük özelliği. Diğer tarayıcılar gibi oraya buraya gereksiz çubuklar, özellikler yerleştirip ağırlaştırmıyor tarayıcıyı en azından.
Opera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkındaki söylentiler beni başka tarayıcılara itti. Lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Brave, gizliliğinize önem veriyor ve chrome://flags linkinde artı olarak çok daha fazla özelliği var, Örnek: Reader modu gibi, ya da sayfa ön izlemelerinde foto gösterme gibi. Tabi bunlar deneysel özellikler, stabil olmayabilir.
Brave kadar hızlı ve hafif. Tek sorunu bazı eklentiler kurulmuyor. Ama onun da bir yöntemi vardı. Gerçi benim eklentilerle işim olmaz ama yine de belirteyim onu .