Hangi telefon alınır?

hAllederiz

Kilopat
Arkadaşlar selam. Amcama telefon bakıyoruz. Ben şu an aktif olarak POCO X3 kullanıyorum. 2600'e aldım. Yurt dışı olarak. Görselde belirtilen telefonlardan hangisini tercih etmeli? Hem oyun hem de gündelik için kullanacak.

Dosya Ekleri

• IMG-20210713-WA0033.jpg
    IMG-20210713-WA0033.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Amcama telefon bakıyoruz. Ben şu an aktif olarak POCO X3 kullanıyorum. 2600'e aldım. Yurt dışı olarak. Görselde belirtilen telefonlardan hangisini tercih etmeli? Hem oyun hem de gündelik için kullanacak.

Oradakilerin hepsi pişman eder.
Realme 7 ya da 7 Pro öneririm.
POCO serisi günlük kullanıcıyı yazılım olarak üzer.
Xiaomi telefonlarda aynı şekilde yazılım çok kötü.
Realme 7 veya 7 Pro daha iyidir bunlardan.
Sizde POCO kullanıyormuşsunuz ama Xiaomi kullanıcılarının büyük kısmı yazılımdan şikayetçi.

Oyun performansı olarak aralarında en iyisi X3 Pro. Kamera olarak Note 10 Pro en iyisi aralarında.

Yurt dışı cihaz alacaksan namı diğer kaçak cihazlardan bahsediyorsan. X3 Pro, Note 10, Note 10 Pro ve M11 Lite modellerine IMEI atılamıyor.

X3 modelini değiştirme nedenini öğrenebilir miyim?

Oyun performansı olarak aralarında en iyisi X3 Pro. Kamera olarak Note 10 Pro en iyisi aralarında.

Yurt dışı cihaz alacaksan namı diğer kaçak cihazlardan bahsediyorsan. X3 Pro, Note 10, Note 10 Pro ve M11 Lite modellerine IMEI atılamıyor.

X3 modelini değiştirme nedenini öğrenebilir miyim?
X3'ü ben kullanıyorum. Sorun yaşamadım bu zamana kadar. Önerelim mi X3'ü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı almanızı tavsiye etmem.
+ Olarak Xiaomi POCO gibi telefonları hiç önermiyorum.
Üstteki arkadaşın dediği gibi Realme 7 Pro iyi bir telefon ona bakabilirsiniz.
Veya Oppo Samsung gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı