Hangi termal macun alınmalı?

Arada 20 TL kadar fark var neden MX-4 alsın ki ?

Zaten kendisi uzun süre değişim yapmayı planlamıyor o yüzden 4gr ya da 1gr olmasının pek bir anlamı yok.

Arada 20 TL kadar fark var neden MX-4 alsın ki?

Zaten kendisi uzun süre değişim yapmayı planlamıyor o yüzden 4gr ya da 1gr olmasının pek bir anlamı yok.

https://www.amazon.com.tr/Termal-Grizzly-TG-K-001-RS-Kryonaut-iletken/dp/B011F7W3LU/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1LRLPNFFMFARQ&keywords=Thermal+Grizzly&qid=1673171647&sprefix=thermal+grizzly,aps,332&sr=8-1 bunu alayım mı o zaman? Ben stock işlemci fanı ile kullanacağım overclock yapmayacağım. Sadece uzun süre kurumasın macun 3 yıl gitsin istiyorum en az.

Burada daha ucuzu var alabilirsin, ben daha önce 2 kere almıştım aynı ürünü bir problem yaşamadım satıcı ile ilgili.

Thermal grizzly olanı alın. Her türlü daha iyi ve daha mantıklı.

20tl farka çok daha iyi bir performans alırsınız.

Hayır notebook işlemcisi ile karıştırdın herhalde ne olursa olsun masaüstü PC işlemcisine yayarken kuru bir yer kalmasın o zaman tam performans alırsınız.
Her turlu alinir dostum.

Beyler hangini alalım webdenal güvenilir mi teknobiyatikten alıp geçelim mi? Şuan alıcam bende sizden yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…