Hangi termal macun alınmalı?

• Konuyu başlatan Ryo41
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 2.720
Öyle mi olmuş?
Siradan bir kullanicinin testi bu dostum.

MX-4 alınmaz attığım ürün ondan daha iyi.

Hocam 12W iletkenlik çok iyi maxtoru eskilerden bilen bilir zaten alınacak en iyi macun budur bence denemek lazım.

Artic MX-4 alacaksan eğer Teknobiyotik'ten almanda fayda var çünkü popüler olduğu için piyasada fazlaca sahtesi türedi, şuan güncel fiyatı 139,68 TL.

Onun yerine senelerdir piyasanın en iyisi olarak kabul edilen Thermal Grizzly Kyronaut alabilirsin, 158 TL'ye, Artic MX-4'ten daha iyi bir performans verdiğini kanıtlayan bir sürü karşılaştırma bulabilirsin özellikle yabancı sitelerde.

Farklı alternatif olarak bunu önerebilirim, sürmesi baya zor ama soğutma değeri olarak baya iyi kendim 7950X'te kullanıyorum. 2 gr olması da Thermal Grizzly'e göre bir avantaj

Parası neyse en iyisini alırım diyorsan; (Ben termal macun aldığımda stoklarda yoktu maalesef, şimdi gelmiş tekrardan, fiyat olarak değer mi diye sorarsan, hayır değmez.)

Siradan bir kullanicinin testi bu dostum.
Arkadaş zaten aşırı fazla O.C yapacağım demiyor dandik stock soğutucu ile kullanacağını düşünüyorum o yüzden ucuz ve işe yarar birşey alması yeterli. Uzun vadede ne performans verir bilmiyorum ama her türlü MX-4'ten ucuz ve daha performanslı şans verilmesi iyi olur.

Eğer birkaç yıl götürebilecekse bütçe önemli değil çünkü sürekli değiştirmek istemiyorum 6 ayda 1 uğraşamam.

Arkadaşların önerdiklerinden hangisini alırsanız alın üzmez. Çok kafaya takılacak konu değil termal macun. Maxtor ya da MX-4 alın geçin. Thermal Grizzly çok profesyonel. İşlemcisi çok fazla güç tüketen ya da İşlemciye deli gibi overclock yapacak kişiler için. Normal bir kullanıcı için hiç gerek yok.

Arkadaşların önerdiklerinden hangisini alırsanız alın üzmez. Çok kafaya takılacak konu değil termal macun. Maxtor ya da MX-4 alın geçin. Thermal Grizzly çok profesyonel. İşlemcisi çok fazla güç tüketen ya da İşlemciye deli gibi overclock yapacak kişiler için. Normal bir kullanıcı için hiç gerek yok.
1673173940327.png

Hangisini almalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı