H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 3 Ocak 2022 #21 Dovahkiin1 dedi: Attila'da alsan iyi olur dediğiniz DLC'ler var mı hocam? Genişletmek için tıkla... 1)Total War: ATTILA - Age of Charlemagne Campaign Pack 2)Total War: ATTILA - The Last Roman Campaign Pack Bu iki dlc ile oyunu farklı dönemlerde de oynayabiliyorsunuz Ek olarak; 3)Total War: ATTILA - Empires of Sand Culture Pack
Dovahkiin1 dedi: Attila'da alsan iyi olur dediğiniz DLC'ler var mı hocam? Genişletmek için tıkla... 1)Total War: ATTILA - Age of Charlemagne Campaign Pack 2)Total War: ATTILA - The Last Roman Campaign Pack Bu iki dlc ile oyunu farklı dönemlerde de oynayabiliyorsunuz Ek olarak; 3)Total War: ATTILA - Empires of Sand Culture Pack
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 4 Ocak 2022 #22 @Dovahkiin1 Hocam kullanıyor musunuz? Bilmiyorum ama Prime Gaming bu ay Total War Warhammer oyununu bedava veriyor yazayım dedim.
@Dovahkiin1 Hocam kullanıyor musunuz? Bilmiyorum ama Prime Gaming bu ay Total War Warhammer oyununu bedava veriyor yazayım dedim.
Dovahkiin1 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #23 VanT0R dedi: @Dovahkiin1 Hocam kullanıyor musunuz? Bilmiyorum ama Prime Gaming bu ay Total War Warhammer oyununu bedava veriyor yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum hocam. Aldım oyunu bugün. Teşekkür ederim
VanT0R dedi: @Dovahkiin1 Hocam kullanıyor musunuz? Bilmiyorum ama Prime Gaming bu ay Total War Warhammer oyununu bedava veriyor yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum hocam. Aldım oyunu bugün. Teşekkür ederim
richy Centipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX5700XT Nitro+ SE i5-9600K 8x2 3200Mhz 16 GB Ram 512 GB SSD 2 TB HDD Corsair K55 Klavye Corsair M55 Mouse Logitech G435 kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2022 #24 Three Kingdoms.