Hangi TV modelini almak daha mantıklı olur?

Ahmet AA

Hectopat
Maksimum çıkabileceğim fiyattaki tvyi ekledim , 30k 65'' TCL. Var lakin next in mini led dediği panel o fiyata TCL den daha iyi olma ihtimali var mi ?
Mevzu sadece led panel değil, ekranın renk tutarlıkları, çerçeve kalınlığı, ses kalitesi, ekran parlaklığı, servis / garanti desteği, kurulum desteğinin hızı bunun gibi etkenler kullanılan panel kadar önemli.

O yüzden benim sana önerim TCL markası olur bu fiyat bandında en çok verimi ve kaliteyi ondan alabilirsin.

Pazaryerlerinden alırken satıcılara dikkat et yetkili satıcı olmasına dikkat et veya mağaza puanına bak çok satış yapmış ve hakkında az şikayet olması senin yararına olur.

Benim önerim şu olur hem HB kendisi satıyor + fiyatı uygun;

https://www.hepsiburada.com/tcl-55c645-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004ORUMJ

Mevzu sadece LED panel değil, ekranın renk tutarlıkları, çerçeve kalınlığı, ses kalitesi, ekran parlaklığı, servis / garanti desteği, kurulum desteğinin hızı bunun gibi etkenler kullanılan panel kadar önemli.

O yüzden benim sana önerim TCL markası olur bu fiyat bandında en çok verimi ve kaliteyi ondan alabilirsin.

Pazaryerlerinden alırken satıcılara dikkat et yetkili satıcı olmasına dikkat et veya mağaza puanına bak çok satış yapmış ve hakkında az şikayet olması senin yararına olur.

Benim önerim şu olur hem HB kendisi satıyor + fiyatı uygun;

https://www.hepsiburada.com/tcl-55c645-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004ORUMJ

Next mini LED 55" modelini aldim 19500 TL'ye, ürünü genellikle haftada 3 kez sadece maç izlemek için kullanacağımdwn kaynakli tercih ettim. Fikirleriniz aydinlatici oldu lakin bu ürün için anakart veya panel sorunu çıkmadığı sürece, TCL markanin QLED panelindense Next markanin MiniLED paneli, her ne kadar 128 adet bölgesi olsa bile daha mı iyi yoksa fark yaratmacak sekilde ayni goruntuye mi ulasacagım sizce?

Next mini LED 55" modelini aldim 19500 TL'ye, ürünü genellikle haftada 3 kez sadece maç izlemek için kullanacağımdwn kaynakli tercih ettim. Fikirleriniz aydinlatici oldu lakin bu ürün için anakart veya panel sorunu çıkmadığı sürece, TCL markanin QLED panelindense Next markanin MiniLED paneli, her ne kadar 128 adet bölgesi olsa bile daha mı iyi yoksa fark yaratmacak sekilde ayni goruntuye mi ulasacagım sizce?
Hafta da 3 kez kullanacağını kendiniz söylüyorsunuz.

Qled ile Mini-led teknolojisinin arasında fark var ama bu kadar az kullanım da ve göz takıntılığınız yoksa bunu fark etmezsiniz bile. Bilinmiş sektör de adını yazdırmış bir markayı tercih etseydiniz daha iyi olurdu yani ben yerinizde olsam TCL Qled modelinden alırdım ses sistemi sinema gibi çok iyi oluyor ve garanti servis olayları da iyi ekstra 2000 TL ye sigorta yapartınız uzun yıllarca kullanırsınız sorun oldu mu çözüm bulmak daha kolay olabilirdi.

Aldığınız mini-led ama Samsung veya LG markasının mini-led modelleriyle kıyaslamayın onların en giriş seviyesi mini-led televizyonları bile 10 yıl sorunsuz kullanabilirsiniz ama sizin ki kaç ay dayanır bilinmez. Mini-led olmayan modellerine baktığım da çok fazla arıza şikayeti yazıldığını gördüm o marka için bu yüzden soğuk bakıyorum.

Yine de hayırlı olsun umarım pişman olmazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı