Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.246 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #61 392578 dedi: Kanıtla bakayim benim yurt dışına gitmek isteyen biri olduğumu? Genişletmek için tıkla... Niye kanıtlayayım? Böyle bir iddiam olmadı ki?
392578 dedi: Kanıtla bakayim benim yurt dışına gitmek isteyen biri olduğumu? Genişletmek için tıkla... Niye kanıtlayayım? Böyle bir iddiam olmadı ki?
İzoly Sevdalısı Picopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #62 Git Japonya'ya. Anime kızları ile sokak yarışlarına katılırsın.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 11 Şubat 2023 #63 Shimada Sensei dedi: Niye kanıtlayayım? Böyle bir iddiam olmadı ki? Genişletmek için tıkla... Doğru öyle bir iddia yok. Arkadaş yanlış okumuş. Bende ona güvendim. Dalga amaçlı yazmadım. İzoly Sevdalısı dedi: Git Japonya'ya. Anime kızları ile sokak yarışlarına katılırsın. Genişletmek için tıkla... Konu bitti zaten. İyice rezil oldu adam boşuna.
Shimada Sensei dedi: Niye kanıtlayayım? Böyle bir iddiam olmadı ki? Genişletmek için tıkla... Doğru öyle bir iddia yok. Arkadaş yanlış okumuş. Bende ona güvendim. Dalga amaçlı yazmadım. İzoly Sevdalısı dedi: Git Japonya'ya. Anime kızları ile sokak yarışlarına katılırsın. Genişletmek için tıkla... Konu bitti zaten. İyice rezil oldu adam boşuna.