Hangi USB'yi kullanıyorsunuz?

Herkeste iyi kötü bir USB vardır. Yani Windows kurmak için bile 1 tane vardır. Sizde hangisi veya hangileri var? Modelini ve kapasitesi ile yazar iseniz güzel olur🙂 Link de bırakabilirsiniz. Ben başlıyorum.
Kingston DT Kyson 64 GB USB 3.2 gen 1 USB kullanıyorum. MSI P35 Platinum eski bir anakartım var. PCI kart ile USB 3.0 üzerinde ortalama 60 mb/s transfer hızı oluyor. Güncel anakartlarda USB 3.2. gen 1 slotlarda daha fazla olacaktır. Teoride aktarım hızı 200 mb/s olarak verilmiş. Metal kaplı. Anahtarlığa takılan plastik kısmında hafif bir kıpırdama var sinirimi bozan şey o.
Bende 2 tane var şu anda. Biri Samsung Bar Plus 32 GB;

Diğeri ise SanDisk Ultra 16 GB;

Bu ikisi arasından Samsung Bar Plus'tan çok çok daha memnunum. SanDisk Ultra oldukça yavaş. Samsung Bar Plus ise çok daha hızlı ve kaliteli.

Samsung Bar Plus almayı düşünüyorum, malzeme kalitesi ve aktarım hızı nasıl hocam?
 
Cruzer Blade çöpünü. 5 dakikalık işi 20 dakikada yapıyor. İlk iş USB bellek almak olacak sanırım.
Aslında çöp değil ama ısınma sorunu var. Sadece anlık veri aktarımı ve Windows/Linux format flaşı yapmak için kullanmaktayım. 32GB olan flaşlar asıl işimi görenler.
SanDisk Cruzer Glide kralını senelerdir kullanıyorum hiç de sıkıntı çekmedim. Bir hafta sonra 16 GB olanı da aldım cayır cayır kullanıyorum.
Keşke buralarda bulabilsem. 16 olanını almak isterdim. Babamda 64 olanı var ama vermez bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı