Çözüldü Hangi veri tabanı kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morue

Decapat
Daha fazla  
Okul laboratuvarındaki malzemelerini alan öğrencilerin hangi malzemeyi aldığı, kaç tane aldığı ve alış tarihi vb. gibi verileri girebildiğimiz ve laboratuvarda kalan malzeme sayısını görebildiğimiz bir masaüstü uygulama yapmam istendi. C# kullanacağım. Bu uygulamayı kendi bilgisayarımda yaptıktan sonra sıkıntısız bir şekilde başka bilgisayarlara da atabilmek istiyorum. Bu konuda bana sorun çıkartmayacak veri tabanı nedir?

Çözüm
Firebase .

Sonrasında istediğiniz projeye de cloud rahatlığıyla dahil edersiniz. Tabiki ödevden ibaret basit bir proje değilse
NoSQL, MySQL, Projenin "Settings" bölümünü kullanarak, Metin belgesi, Excel vs.

yook hocam sizin açınızdan kolaylık için demiştim. ileri zamanda web sitesine de entegre ederim demişsin . Firebase’i vur geç derim

Masaustu .NET uygulamalarinda local harici veritabani baglantisi acmanin cok guvensiz ve performans zafiyetli oldugunu bilmelisiniz. Gercek hayatta boyle bir tasarim olusturmayiniz.

Masaustu .NET uygulamalarinda local harici veri tabanı baglantisi acmanin cok guvensiz ve performans zafiyetli oldugunu bilmelisiniz. Gercek hayatta boyle bir tasarim olusturmayiniz.

Hocam firebase bilginiz varsa bir konu açtım yardımcı olur musunuz? Burada konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…