Hangi voltaj yükseltici regülatörü almalıyım?

Mahmut1246

Centipat
19V 3A ile şarj olan ve 3000 MAh Li-Po pili olan Bluetooth hoparlörüm var. Bu hoparlörde kronik pil sorunu var bir süre kullandıktan sonra pil ömrü azalıyor. Ben hoparlöre powerbank bağlamak istiyorum fakat 19 Voltla şarj olduğu için bağlayamıyorum. Bunun için internette voltajı yükseltmek için regülatör devreleri gördüm. Sizce hangi regülatörü almam uygun olur?

USB bir regülator bulmanız çok zor olacaktır. Bunun yerine kişisel tasarlanmış devreler var elektronik bilginiz yoksa. Tanıdığınız bir elektonikçiye 5V-19V USB Step-Up derseniz yapabilir. Tabi ne kadar tuzlu olur bilemem. Tabi powerbank çıkışı kaçsa ona göre Step-Up almanız gerekir.

USB bir regülator bulmanız çok zor olacaktır. Bunun yerine kişisel tasarlanmış devreler var elektronik bilginiz yoksa. Tanıdığınız bir elektonikçiye 5V-19V USB Step-Up derseniz yapabilir. Tabi ne kadar tuzlu olur bilemem. Tabi powerbank çıkışı kaçsa ona göre Step-Up almanız gerekir.
Powerbank çıkışım 2.1A ama ben 3A e yükseltmek istiyorum. Bu mümkün olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı