Hangi Windows 10 lisansını almalıyım?

Tüm bu ucuz anahtarların microsoft açısından yasal olmadığını, bunların tespit edilmesi halinde iptal edildiğini microsoft yetkilileri belirtmişken sırf ucuz olduğu için bedava olandan farklı muamele görmesi çok saçma. Almayın, aldırmayın. Ya gidin gerçekten orijinal lisans satın alın ya da kırıp öyle kullanın. Saçma sapan aracılara para kazandırmak kimseye fayda sağlamıyor.

Tüm bu ucuz anahtarların microsoft açısından yasal olmadığını, bunların tespit edilmesi halinde iptal edildiğini microsoft yetkilileri belirtmişken sırf ucuz olduğu için bedava olandan farklı muamele görmesi çok saçma. Almayın, aldırmayın. Ya gidin gerçekten orijinal lisans satın alın ya da kırıp öyle kullanın. Saçma sapan aracılara para kazandırmak kimseye fayda sağlamıyor.
Yoo :D herkes bu ucuz key'leri kullanıyor. 1 tane bile sıkıntı yaşayanı görmedim. O webteknoya konuşan adamlara da aldırmayın. Bilerek bu ucuz key'lere göz yumuyorlar. Yoksa kimse Windows kullanmaz. Düşünsenize Windows'u 1200den aşşağı alamıyorsunuz, kesinlikle herkes linux falan kullanırdı.

Abicim 10 lira 20 lira verdiğinizde yasal bir iş mi yaptığınızı sanıyorsunuz. Ben diyorum ki alabiliyorsanız gidin orijinal lisansını alın, alamıyorsanız kms bedava. Ne lüzumu var, 10 lira verince vicdanınız mı rahatlıyor? İlla verecekseniz bi ihtiyaç sahibine verin, daha anlamlı bir şey yapmış olursunuz.

Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma format attım ama ne attığımı ben de net bilmiyorum. Hangi anahtarı almam gerek? Yardımcı olur musunuz?
Bu arada bazı yerlerde 10-15 liraya Key satılıyor güvenli midir?

Eki Görüntüle 571831
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma format attım ama ne attığımı ben de net bilmiyorum. Hangi anahtarı almam gerek? Yardımcı olur musunuz?
Bu arada bazı yerlerde 10-15 liraya Key satılıyor güvenli midir?

Eki Görüntüle 571831
5 TL den başlayan fiyatlarda lazımbana.com diye bir siteden Windows 10 Pro Lisans Anahtarı aldım çalıştı. Daha ucuzları var yani

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı