ÖmerFT
Centipat
Yine de teşekkür ederimDostum Kusura Bakma Ama Satıcı Ürünün Satışını Bitirmiş
Yine de teşekkür ederimDostum Kusura Bakma Ama Satıcı Ürünün Satışını Bitirmiş
Şurayı deneyebilirsiniz.Yine de teşekkür ederim
YooTüm bu ucuz anahtarların microsoft açısından yasal olmadığını, bunların tespit edilmesi halinde iptal edildiğini microsoft yetkilileri belirtmişken sırf ucuz olduğu için bedava olandan farklı muamele görmesi çok saçma. Almayın, aldırmayın. Ya gidin gerçekten orijinal lisans satın alın ya da kırıp öyle kullanın. Saçma sapan aracılara para kazandırmak kimseye fayda sağlamıyor.
attığım fotoğrafa bakıp bu ürünün uyumlu olup olmadığına bakarmısınız ? şimdiden teşekkür ederim burayaBen Gitti Gidiyor Üzerinden 10 Liraya Aldığım Windows 10 Pro Keyi Kullanıyorum Ve Gayet Memnunum Hala Bir Aksilik Çıkmadı.
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma format attım ama ne attığımı ben de net bilmiyorum. Hangi anahtarı almam gerek? Yardımcı olur musunuz?
Bu arada bazı yerlerde 10-15 liraya Key satılıyor güvenli midir?
Eki Görüntüle 571831
5 TL den başlayan fiyatlarda lazımbana.com diye bir siteden Windows 10 Pro Lisans Anahtarı aldım çalıştı. Daha ucuzları var yaniMerhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma format attım ama ne attığımı ben de net bilmiyorum. Hangi anahtarı almam gerek? Yardımcı olur musunuz?
Bu arada bazı yerlerde 10-15 liraya Key satılıyor güvenli midir?
Eki Görüntüle 571831
Bill Gates artık para ile değil, afedersin tanrı olmayı düşünüyor, al ucuz bir lisans, bireysel kullanıcılara sıkıntı yok5 TL den başlayan fiyatlarda lazımbana.com diye bir siteden Windows 10 Pro Lisans Anahtarı aldım çalıştı. Daha ucuzları var yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.