Hangi Windows 10 lisansını almalıyım?

Gittidiyor'da puanı yüksek çok başarılı satıcılardan al. Yorumlarını da okursun.

Tüm bu ucuz anahtarların microsoft açısından yasal olmadığını, bunların tespit edilmesi halinde iptal edildiğini microsoft yetkilileri belirtmişken sırf ucuz olduğu için bedava olandan farklı muamele görmesi çok saçma. Almayın, aldırmayın. Ya gidin gerçekten orijinal lisans satın alın ya da kırıp öyle kullanın. Saçma sapan aracılara para kazandırmak kimseye fayda sağlamıyor.

Yoo herkes bu ucuz key'leri kullanıyor. 1 tane bile sıkıntı yaşayanı görmedim. O webteknoya konuşan adamlara da aldırmayın. Bilerek bu ucuz key'lere göz yumuyorlar. Yoksa kimse Windows kullanmaz. Düşünsenize Windows'u 1200den aşşağı alamıyorsunuz, kesinlikle herkes linux falan kullanırdı.

Ben Gitti Gidiyor Üzerinden 10 Liraya Aldığım Windows 10 Pro Keyi Kullanıyorum Ve Gayet Memnunum Hala Bir Aksilik Çıkmadı.
attığım fotoğrafa bakıp bu ürünün uyumlu olup olmadığına bakarmısınız ? şimdiden teşekkür ederim buraya

Abicim 10 lira 20 lira verdiğinizde yasal bir iş mi yaptığınızı sanıyorsunuz. Ben diyorum ki alabiliyorsanız gidin orijinal lisansını alın, alamıyorsanız kms bedava. Ne lüzumu var, 10 lira verince vicdanınız mı rahatlıyor? İlla verecekseniz bi ihtiyaç sahibine verin, daha anlamlı bir şey yapmış olursunuz.

5 TL den başlayan fiyatlarda lazımbana.com diye bir siteden Windows 10 Pro Lisans Anahtarı aldım çalıştı. Daha ucuzları var yani

5 TL den başlayan fiyatlarda lazımbana.com diye bir siteden Windows 10 Pro Lisans Anahtarı aldım çalıştı. Daha ucuzları var yani
Bill Gates artık para ile değil, afedersin tanrı olmayı düşünüyor, al ucuz bir lisans, bireysel kullanıcılara sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…