Hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım?

Güncel kalmak istedik ama 1903 ve 1909 sürümlerinde sistemim hantal çalışıyor. Şuan windows 8.1 kurulu sistem rahatladı ama ben windows 10 kullanmak istediğim için sordum. Güncel kalın demek kolay.
Sisteminizi upgrade edin yavaş yavaş yüzyıl aynı sistemi kullanamayacağınıza göre

Sisteminizi upgrade edin yavaş yavaş yüzyıl aynı sistemi kullanamayacağınıza göre

Hocam bu işler bütçe meselesi. Destek çıkında bende sistemimi değiştireyim oradan demesi kolay Önerileriniz için teşekkürler.

Önerileri bekliyorum çoğunluk ne derse onu kuracağım.

1803: 1
1809: 1

şuan da.

E tamam kardeşim kur eski sürümü devam et, niye sızlanıyorsun eninde sonunda sisteminin çmrü bitecek ve yenileyeceksin.
18.03

Hocam üslubunu düzelt senin arkadaşın falan değilim niye sızlanayım insan gibi soruyorum burada insan gibi cevap veremeyeceksen konumdan gidebilirsin.

1803 neresi güzel çöp bir sürüm, 1803 hariç gerisi güzel 1909 kurabilirsin.

1909 ve 1903 sürümleri sistemimde stabil çalışmıyor demiştim konuyu okumadınız sanırım?

Ben senin yorumuna bir şey demedim ki başkası 1803 iyi demişti ona yazdım.

1809 Kur bence,Bende kurdum sistem kendisine geldi.

Bu işler upgrade edin demekle oluyordu da benim mi haberim yoktu bunca zamandır?

Windows 7 kur. Windows 10'un tüm sürümleri birbirinden çöp.

Windows 7 kur. Windows 10'un tüm sürümleri birbirinden çöp.

Windows 7 artık bitti şimdi kursam bile mutlaka yakın sürede tekrar format atmak zorunda kalacağımı biliyorum. Artık mezara girdi üstüne toprak atılmasını bekliyor şuan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…