Hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan 231981
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.853
Sisteminizi upgrade edin yavaş yavaş yüzyıl aynı sistemi kullanamayacağınıza göre

Hocam bu işler bütçe meselesi. Destek çıkında bende sistemimi değiştireyim oradan demesi kolay :) Önerileriniz için teşekkürler.
Dostum benim sistemde'de aynı sıkıntı var 1903 ve 1909 sürümü hantal çalışıyor,1709 Aşırı derece'de hızlı ama o sürümde hatalar var.Mesela drop oluyor oyuna girerken reset ile geçiyor ancak.Yaklaşık 30 DK Önce 1909 Kullanıyordum,Şuanda 1809 Yükledim hissediyorum bilgisayarın hızlanmasını.

Önerileri bekliyorum çoğunluk ne derse onu kuracağım.

1803: 1
1809: 1

şuan da.

E tamam kardeşim kur eski sürümü devam et, niye sızlanıyorsun eninde sonunda sisteminin çmrü bitecek ve yenileyeceksin.
18.03

Hocam üslubunu düzelt senin arkadaşın falan değilim niye sızlanayım insan gibi soruyorum burada insan gibi cevap veremeyeceksen konumdan gidebilirsin.

1803 neresi güzel çöp bir sürüm, 1803 hariç gerisi güzel 1909 kurabilirsin.

1909 ve 1903 sürümleri sistemimde stabil çalışmıyor demiştim konuyu okumadınız sanırım?

Hocam üslubunu düzelt senin arkadaşın falan değilim niye sızlanayım insan gibi soruyorum burada insan gibi cevap veremeyeceksen konumdan gidebilirsin.

1909 ve 1903 sürümleri sistemimde stabil çalışmıyor demiştim konuyu okumadınız sanırım?
Ben senin yorumuna bir şey demedim ki başkası 1803 iyi demişti ona yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı