Bu saatten sonra da ne bileyim Windows 7 kurmak gelmiyor içimden açıkçası. Bakalım yorumlara göre çoğunluk ne derse ona geçerim. Windows 10'da dediğim sürümler çok sorun çıkarttı bana. Windows 7'de benim hatırladığım kadarı ile sistemim de en iyi çalışan işletim sistemiydi. Şuan Windows 8.1 kullanıyorum bu işletim sistemi de fena değil gibi seri çalışıyor ama hiç bir şey yapmadığım halde kendi kendine mağaza uygulamaları silindi metro arayüzünü açtığımda farkettim bende. Şuan ekran kartım eski olduğu için çok fazla oyun oynayamıyorum.
Edit: Windows 7 dediniz aklıma düşürdünüz
Ekran kartı sürücümü ne zaman kursam sistemi açtığım zaman mesela masaüstü geldiği sırada ekran gidip geliyor daha sonra masaüstünü açıyordu bu sorun ekran kartı sürücüsü ile mi alakalı acaba? Yani ekran siyah oluyor arkada Windows 7'nin o meşhur sevilen müziği çalıyor ondan sonra görüntü geliyordu. Windows 7 dışında hiç bir Microsoft işletim sisteminde bu sorunu yaşamadım. Sadece Windows 7'de oluyordu. Eğer bu sorunun çözümünü bulabilirsek belki Windows 7 kurabilirim.