Hangi Windows 7 sürümü kurulmalı?

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
1626712510993.png

1626712555873.png

Sizce hangi Windows 7 sürümü kurmalıyım? Ek olarak hangi mimariyi kurayım?

Hocam garip bir şekilde Windows 8.1 ağır geliyor.
Mesajımdaki ikinci cümleyi de bu sebeple yazdım. :) Herkes ağır geldiğinden şikayetçi olunca artık pek önermesem de Windows 7 sürümü belirtiyorum.

Mesajımdaki ikinci cümleyi de bu sebeple yazdım. :) Herkes ağır geldiğinden şikayetçi olunca artık pek önermesem de Windows 7 sürümü belirtiyorum.
Hocam biraz kafam karıştı gibi :). Elimde Windows 7 Home Premium ve Ultimate lisansları var. Peki neden Home Basic üstünü önermediniz?

Hocam biraz kafam karıştı gibi :). Elimde Windows 7 Home Premium ve Ultimate lisansları var. Peki neden Home Basic üstünü önermediniz?
Özellikler arttıkça performansı negatif etkiliyorlar. Lisansınız varsa tabii ki de Home Premium kurun derim. 32 Bit olması şart ama, 2 GB RAM'le 64 Bit zor.

Özellikler arttıkça performansı negatif etkiliyorlar. Lisansınız varsa tabii ki de Home Premium kurun derim. 32 Bit olması şart ama, 2 GB RAM'le 64 Bit zor.
Hocam günümüzde 32 Bit desteği bulunmuyor. Varsa da bayağı az. Uygulama desteği için 64 Bit daha mantıklı değil mi?

Hocam günümüzde 32 Bit desteği bulunmuyor. Varsa da bayağı az. Uygulama desteği için 64 Bit daha mantıklı değil mi?
Ne diyebilirim ki? 2 GB RAM'le 64 Bit kullanan bir kişinin delirmemesi elde değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı