Hocam garip bir şekilde Windows 8.1 ağır geliyor.Windows 8.1 32 Bit öneriyorum.
İlle de Windows 7 kurulacaksa Home Basic'ten yukarı çıkmayın ve 64 Bit kurmayın.
Mesajımdaki ikinci cümleyi de bu sebeple yazdım.Hocam garip bir şekilde Windows 8.1 ağır geliyor.
Hocam biraz kafam karıştı gibiMesajımdaki ikinci cümleyi de bu sebeple yazdım.Herkes ağır geldiğinden şikayetçi olunca artık pek önermesem de Windows 7 sürümü belirtiyorum.
Özellikler arttıkça performansı negatif etkiliyorlar. Lisansınız varsa tabii ki de Home Premium kurun derim. 32 Bit olması şart ama, 2 GB RAM'le 64 Bit zor.Hocam biraz kafam karıştı gibi. Elimde Windows 7 Home Premium ve Ultimate lisansları var. Peki neden Home Basic üstünü önermediniz?
Hocam günümüzde 32 Bit desteği bulunmuyor. Varsa da bayağı az. Uygulama desteği için 64 Bit daha mantıklı değil mi?Özellikler arttıkça performansı negatif etkiliyorlar. Lisansınız varsa tabii ki de Home Premium kurun derim. 32 Bit olması şart ama, 2 GB RAM'le 64 Bit zor.
Ne diyebilirim ki? 2 GB RAM'le 64 Bit kullanan bir kişinin delirmemesi elde değil.Hocam günümüzde 32 Bit desteği bulunmuyor. Varsa da bayağı az. Uygulama desteği için 64 Bit daha mantıklı değil mi?
Siz de haklısınız hocam. 64 Bit kursan performans düşer. 32 Bit de ise destek yok denecek kadar az. Belki Linux çözüm olabilir 32 Bit kullanmamak adına.Ne diyebilirim ki? 2 GB RAM'le 64 Bit kullanan bir kişinin delirmemesi elde değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.