Hangi Windows işletim sistemi kullanılmalı?

Merhabalar,
Yakın zamanda bana bir bilgisayar gelecek. Eski bir laptop. Format atacağım fakat Windows 10'mu yoksa 11'mi kullanmalıyım?
Sisteminiz düşükse şimdilik Windows 8.1 kullanın ama sisteminiz yeterliyse Windows 10 kullanın,Win 11'de büyük değişimlere gidildiği için çok fazla güvenlik açığı ve hata olucak o yüzden bence bir süre beklenmeli ancak derseniz ki ben denemek istiyorum sistemi çok daha az zorluyor ve kullanımı daha kolay.Gerekli bug fixler ve güncellemeler geldikten sonra rahatlıkla Win 11 geçebilirsiniz.

5-6 yıllık sormadım ama tahminimce 4 GB RAM 2,5 gh arası bir frekansı vardır.
Win 8.1 ve Linux gereksiz program veya kullanımdan dolayı olmuyor maalesef.

11 daha çıkmadı ki neden kullanacaksiniz? Windows 10 21H1 yükleyin.

Windows 11, Windows 10 kullanıcılarına Hotmail ile demo olarak veriliyor. Form doldurarak.
Hocam Windows 10 Lite sürümlerini deneyebilirsiniz.
Ben kullanıyorum ortalama 800-700 MB RAM kullanıyor.
Olabilir evet.
Sisteminiz düşükse şimdilik Windows 8.1 kullanın ama sisteminiz yeterliyse Windows 10 kullanın, Windows 11'de büyük değişimlere gidildiği için çok fazla güvenlik açığı ve hata olacak o yüzden bence bir süre beklenmeli ancak derseniz ki ben denemek istiyorum sistemi çok daha az zorluyor ve kullanımı daha kolay. Gerekli bug fixler ve güncellemeler geldikten sonra rahatlıkla Windows 11 geçebilirsiniz.

Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı