Hangi Windows sürümü?

Toplamış olduğun bilgisayarda ekran kartını hangisini seçtin? Benim laptopumda GT750 serisi var ve Win10 Pro yüklü. Fakat ekran kartında sürekli problemlerle karşılaşıyorum. Bundan önce Win8.1 Pro kullanıyordum ve hiçbir sorunum yoktu.

Toplamış olduğun bilgisayarda ekran kartını hangisini seçtin? Benim laptopumda GT750 serisi var ve Win10 Pro yüklü. Fakat ekran kartında sürekli problemlerle karşılaşıyorum. Bundan önce Win8.1 Pro kullanıyordum ve hiçbir sorunum yoktu.
EVGA GTX970 SSC ACX 2.0+ GDDR5 4 GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı, bir problem yaşar mıyım?

Benim bulutumda Win10 sürümleri bulunuyor. Win10 Pro, Win10 Home, Win10 Singlelang.
Hepside son sürüm hocam lazımsa atabilirim.
Hocam iyi hoş, çok memnun olurum da ben kurulum yapmayı bilmiyorum. :)

Önceden Windows 8 veya 8.1 kullanmadı isen direk Windows 10 kur. 8 ve 8.1 e alışık olanlar 10'a alışmak istemedikleri için tavsiye etmiyorlar. 7 kullananları bende anlamıyorum. Home da yeterli olacaktır.
Daha önce windows 7 kullanıyordum hali hazırda toplama değildi. Normal olarak takıp fişi kullanmaya başlamıştım. İlk defa sistem topladım win10 düşünüyorum fakat, nasıl ve kime kurdurabilirim bilmiyorum.

Ben de bu konuda bilgisizim benim de yardıma ihtiyacım var nereden kurarım , kurduktan sonra ne yaparım, nasıl kurarım. Hiçbir bilgim yok. İlk defa pc toplayacağım ve ilk defa Windows kuracağım

Ben de bu konuda bilgisizim benim de yardıma ihtiyacım var nereden kurarım , kurduktan sonra ne yaparım, nasıl kurarım. Hiçbir bilgim yok. İlk defa pc toplayacağım ve ilk defa Windows kuracağım
Kurulduktan sonra yapmamız gereken bir şey yok. Burayı takip et, arkadaşlar bilgilendiriyor. Böylece bilgi sahibi olabiliriz.

Kurulduktan sonra yapmamız gereken bir şey yok. Burayı takip et, arkadaşlar bilgilendiriyor. Böylece bilgi sahibi olabiliriz.
Biraz araştırdım. Technopat Windows 10 kurulumunu izledim. Tamamdır her şeyi yaparım. Ama kurduktan sonra benden para istemeyecek mi? Sonuçta vatan gibi yerlerde 300 400 liraya satılıyor. Her şey tamam ama kurduktan sona öyle ücretsiz kullanılabilecek miyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı